BEAUTY / GREEN-BLUE-GOLD EYE LOOK

RED REIDING HOOD: Beauty blogger selfie make up look eyeshadow gold blue green bourjous catrice maybelline

RED REIDING HOOD: Beauty blogger review Catrice Liquid Metal 110 Underworld Evobluetion Bourjois Eyeshadow Trio Vert Jungle Maybelline Color Tattoo Eternal Gold

RED REIDING HOOD: Beauty blogger selfie make up look eyeshadow gold blue green

 

[dutch]

Gisteren vertelde ik jullie al dat ik een complete outfit om mijn pashmina sjaal heen gecreëerd had, maar dat is niet alles: Zelfs mijn make-up had ik aangepast aan de sjaal met een groen-blauw-goud kleurige oog look als gevolg. Om deze look te creeeren gebruikte ik twee nieuwe palletjes die ik vorige week kocht en ook al liet zien in mijn autum/winter favorites videoCatrice Liquid Metal 110 Underworld Evobluetion en Bourjois Eyeshadow Trio Vert Jungle (hier in de aanbieding). Ook gebruikte ik nog een golden oldieMaybelline Color Tattoo ‘Eternal Gold’ (te koop hier, review hier). Voor de lippen gebruikte ik de zogenaamde ‘kylie lip’ techniek, waar ik jullie vorige week een onwijs goedbekeken tutorial van liet zien. Wat vinden jullie van deze look?

Liefs,
Rowan

[english]

Yesterday I already told you I made up a complete outfit around my pashmina scarf, but that’s not all: Even my make-up matched the scarf resulting in a green-blue-gold eye look. To create this look I used two new palettes I bought last week and already showed you in my autumn/winter favorites videoCatrice Liquid Metal 110 Underworld Evobluetion and Bourjois Eyeshadow Trio Vert Jungle (on sale here). I also used a golden oldie: Maybelline Color Tattoo ‘Eternal Gold’ (available here, review here). For the lips I used a so-called ‘kylie lip’ technique of which I showed a highly watched tutorial last week. What do you think of this look?

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

11 comments