BEAUTY / KYLIE LIP TUTORIAL

RED REIDING HOOD: how to Kylie lip Kylie Jenner lips tutorial lipliner lipstick beauty

RED REIDING HOOD: how to Kylie lip Kylie Jenner lips tutorial lipliner lipstick beauty

RED REIDING HOOD: how to Kylie lip Kylie Jenner lips tutorial lipliner lipstick beauty

RED REIDING HOOD: how to Kylie lip Kylie Jenner lips tutorial lipliner lipstick beauty

[dutch]

Het is een ware trend in beauty land: De ‘Kylie lip‘, oftewel de beroemde liplook van Kylie Jenner. Zoals je op bovenstaande foto’s ziet heb ook ik een poging gewaagd tot het creëren van de Kylie lip. De jongste telg van de Kardashian Klan heeft ervoor gezorgd dat ik eindelijk aan de lipliner durf te gaan en er echt van ben gaan houden! Om deze look te creëren gebruikte ik twee hele goedkope producten: Essence lipliner in 06 Satin Mauve (een tip van Xenia) voor maar 0,99 cent en Essence lippenstift in 15 Oh So Matt! voor slechts 2,39 euro. Lees hieronder hoe je in 4 stappen deze look creëert.

1. Zorg ervoor dat je lippen zacht zijn en er geen velletjes op zitten. Smeer dan een laagje foundation over je lippen en poeder ze dan af. Dit matteert je lippen en zorgt ervoor dat het beter blijft zitten.
2. Breng nu de lipliner aan op de randen van je lippen. Als je van jezelf niet zulke volle lippen hebt kan je ervoor kiezen om net iets buiten je echte liplijn te tekenen.
3. Breng de lipliner nu helemaal over je lippen aan.
4. Breng tot slot de lippenstift aan en je Kylie lip look is klaar!

Liefs,
Rowan

[english]

It’s a huge trend in beauty land: The ‘Kylie lip‘, in other words de famous lip look of Kylie Jenner. Like you can see on the photos above I also did an attempt to creating the Kylie lip. The youngest member of the Kardashian Klan finally got me daring to wear lipliner and actually made me love it! To create this look I used to very cheap products: Essence lipliner in 06 Satin Mauve (a tip by Xenia) for only 0,99 cents and Essence lipstick in 15 Oh So Matt! for only 2,39 euros. Read more to find out how you create this look in 4 steps.

1. Make sure your lips are soft and exfoliated. Then apply a thin layer of foundation and some powder on your lips. This mattifies your lips and makes your lipstick last longer.
2. Now apply the lipliner on the edges of your lips. If you don’t have very full lips yourself you can choose to draw a tiny bit outside your actual lipline.
3. Now apply the lipliner all over your lips.
4. Finally put on the lipstick and your Kylie lip is all done!

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

15 comments