BEAUTY / LUSH LIP SCRUB

RED REIDING HOOD: Beauty blogger review Lush mint julips lip scrub ervaring

Lip scrub: Lush ‘Mint Julips’

[dutch]

Mijn redder in nood nu de herfst echt is begonnen: Lip scrub. Rond deze tijd van het jaar, met het gure weer, krijg ik namelijk erg snel last van velletjes en droge lippen. Door een beetje lip scrub aan te brengen op je vochtige lippen en je lippen over elkaar te wrijven worden je lippen weer lekker zacht en zijn de velletjes zo verdwijnen. Deze van Lush is mijn favorite: De Mint Julips lip scrub met chocolade en pepermunt smaak. Deze lipscrub is er ook in de smaak popcorn en bubblegum. Het is trouwens ook eetbaar, dus mocht ‘per ongeluk’ iets te veel op hebben gedaan, dan lik je het teveel er gewoon af ;)

Wat doe jij tegen velletjes en droge lippen?

Liefs, Rowan

[english]

My absolute savior now that autumn has really begun: Lip scrub. Around this time of the year, with the chilly weather, my lips get dry and peeled very quickly. By applying a bit of lip scrub to your wet lips and by rubbing your lips on to each other your lips will become nice and smooth again and the peels will disappear. This one from Lush is my favorite: The Mint Julips lip scrub with chocolate and peppermint flavor. This lip scrub also comes in popcorn and bubblegum flavor. It’s also eatable by the way, so if you ‘accidentally’ put on a bit too much, you just lick off the surplus.

How do you prevent your lips from getting dry and peeled?

Lots of love, Rowan

Follow on Bloglovin

9 comments