EVENT / MOOI PR PRESSDAY

RED REIDING HOOD: Mooi PR pressday spring summer 2015 blogger event omoda ted baker

RED REIDING HOOD: Mooi PR pressday spring summer 2015 blogger event omoda ugg pure

RED REIDING HOOD: Mooi PR pressday spring summer 2015 blogger event hunkemöller lingerie

RED REIDING HOOD: Mooi PR pressday spring summer 2015 blogger event Swarovski bastiaan van schaik

RED REIDING HOOD: Mooi PR pressday spring summer 2015 blogger event swarovski preview

RED REIDING HOOD: Mooi PR pressday spring summer 2015 blogger event swarovski

RED REIDING HOOD: Mooi PR pressday spring summer 2015 blogger event swarovski

RED REIDING HOOD: Mooi PR pressday spring summer 2015 blogger event swarovski

RED REIDING HOOD: Mooi PR pressday spring summer 2015 blogger event swarovski

RED REIDING HOOD: Mooi PR pressday spring summer 2015 blogger event soap treatment bar rock n roll massage

RED REIDING HOOD: Mooi PR pressday spring summer 2015 blogger event soap treatment bar

RED REIDING HOOD: Mooi PR pressday spring summer 2015 blogger event salon b hair bar updo undone messy hair don't care

RED REIDING HOOD: Mooi PR pressday spring summer 2015 blogger event salon b hair bar updo undone messy hair don't care

[dutch]

Geen Blog Bizz vandaag? Nee, dat klopt. Ik heb een lange tijd om de week (eerst zelfs elke week) op vrijdag Blog Bizz posts geplaatst, waarin ik alle mogelijke vragen van (beginnende) bloggers heb beantwoord. Zo vertelde ik hoe je geld kan verdienen met je blog, hoe je wordt uitgenodigd voor al die leuke blogger events en nog veel meer (klik hier voor alle Blog Bizz posts). Jullie snappen misschien wel dat ik inmiddels het punt heb bereikt dat ik het gevoel heb dat ik jullie alles al heb geleerd wat ik jullie kan leren. Misschien schiet me nog eens iets te binnen (of hebben jullie nog verzoekjes), maar vanaf nu hoeft (om de) vrijdag niet meer perse Blog Bizz te betekenen.
Zo vertel ik jullie vandaag over de  superleuke persdag van Mooi PR die ik gisteren bezocht samen met mijn zusje (zij heeft bovenstaand filmpje gemaakt, abonneer je ook op haar YouTube kanaal). Alleerst gingen we de spring/summer collectie van Hunkemöller bekijken waar we onder andere een veelbelovende preview van de bikini’s kregen en mooie lingerie in zachte kleuren. Vervolgens namen we een kijkje bij Omoda, waar ik een paar superleuke Ted Baker floral slip ons met een rosé gouden plaatje op de neus zag. Hebben! Ook zag ik een paar leuke bootschoentjes met luipaardprint van Ugg die er bovendien super comfy uit zagen. Daarna kregen we een privé rondleiding van (dé) Bastiaan van Schaik bij de Spring/Summer collectie van Swarovski, welke bijna geheel geïnspireerd is door bloemen, zowel qua vormen als kleuren. Er waren zowel prachtige statement pieces als wat kleinere everyday pieces. Bastiaan gaf ons ook persoonlijk stylingadvies, zo bracht ie ons op het idee om kettingen te ‘layeren’, en liet ons de sieraden passen, wat echt gaaf was: Ik droeg echte Swarovski sieraden! Ik vond vooral m’n eyecatching arm party heel gaaf in combinatie met de all black outfit die ik die dag droeg. Wist je overigens dat Swarovski sieraden helemaal niet onbetaalbaar hoeven te zijn? Zo heb je voor 79,- euro bijvoorbeeld al de blauwe armband (zodra deze in de winkels ligt) die ik draag op de foto. Dat is niet gek voor een echte Swarovski toch? Na Swarovski gingen we verder naar de Soap treatment Bar, waar Kayleigh een rock & roll treatment kreeg, wat eigenlijk letterlijk het rollen van het bindweefsel betekent: Een kickstart van de collageen productie. Deze natuurlijke behandeling kan er ook voor zorgen dat acné vermindert, iets wat mij enorm aanspreekt. Het leukste gedeelte was toch echt de Salon B hair bar, waar ze dingen met je haar deden die je zelf niet voor mogelijk hield. Mijn zusje en ik hebben beiden vrij kort haar en dachten dat ‘los haar’ onze enige optie was, maar volgens de dames van Salon B was et juist heel veel mogelijk. En dat bleek! Kayleigh kreeg een kapsel met meerdere stoere losse vlechten en ik kreeg iets heel gaafs wat ik lastig uit te leggen vind (zie foto): Niet een truttige chique updo, maar lekker messy. I like their style! Als ik dit zelf kon zou ik dit zeker vaker doen. Helaas zit er geen Salon B hair bar in Leeuwarden en omstreken, anders zou ik zeker nog eens langsgaan om te zien wat voor gave kapsels ze nog meer bij mij kunnen toveren. Mocht jij wel een Salon B hair bar bij jou in de buurt hebben dan kan ik jullie zeker aanraden om eens een bezoekje te brengen. Hierna was het tijd om met onze fijne goodiebags én geweldige kapsels even flink te gaan shoppen in Amsterdam! Na natuurlijk even outfit foto’s te hebben gemaakt, welke morgen op mijn blog staan!

Liefs,
Rowan

[english]

No Blog Bizz today? No, that’s right. For a long time I’ve been posting Blog Bizz posts every other week (in the beginning even every week) on Fridays, in which I answered all possible questions (starting) bloggers can have. I for example told you how you can monetize your blog, how you get invited for those fun blogger events and much more (click here for all Blog Bizz posts). You might understand I reached a point where I feel like I taught you everything I can think off. Maybe something will pop in my head again every new and then (or you might have special requests), but from now on (every other) Friday doesn’t necessarily mean Blog Bizz.
Todat I’m telling you about the super fun press day from Mooi PR I visited yesterday together with my sister (she made the video above, subscribe to her YouTube channel). We started by looking at the spring/summer collection of Hunkemöller where we among others got a promising preview of the bikinis and pretty lingerie in soft colors. Afterwards we visited the Omoda stand, where I spotted a pair of super cute Ted Baker floral slip ons with a rose gold plate on the nose. I want! I also spotted a pair of nice leopard print boat shoes by Ugg, they looked so comfy! We continued by having a private tour by Bastiaan van Schaik at the Spring/Summer ’15 collection of Swarovski, which is almost entirely inspired by flower’s forms and colors. There were gorgeous statement pieces, but also smaller everyday pieces. Bastiaan gave us personal styling advice. He for example suggested to layer necklaces and got us to ‘fit’ some of the jewellery, which was really cool: I was wearing real Swarovski jewellery! I really liked my eyecatching arm party combined with the all black outfit I was wearing. By the way, did you know Swarovski jewellery doesn’t have to be unaffordable? For example you can buy (when it hits stores) the blue bracelet I’m wearing on the photo for 79,- euros. That’s not a lot of money for a real Swarovski, right? After Swarovski we visited the Soap Treatment Bar, where Kayleigh got a rock & roll treatment, which literally means the rolling of the connective tissue: A kickstart of the collagen production. This natural treatment can also cause acne to reduce, which really appeals to me. The most fun part was the Salon B hair bar though, where they did things to your hair you didn’t think were possible. My sister and I also have quite short hair and thought ‘loose hair’ was our only option, but according to the ladies of Salon B there are endless possibilities. And they proved that! Kayleigh got a hairdo with multiple edgy loose braids and I got something really cool I find hard to explain (see photo): Not a dowdy chic updo, but nice and messy. I like their style! If I could pull this off myself I would totally do this more often. Unfortunately there is no Salon B hair bar in Leeuwarden and surroundings, otherwise I would totally go back again to find out what other cool hairdos they can do for me. In case you do have a Salon B hair bar in your neigbourhood I can really recommend paying a visit sometime. Afterwards it was time to go shopping in Amsterdam with our nice goodiebags and awesome hairdos. After we took some outfit photos of course, which will appear on my blog tomorrow!

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

4 comments