OUTFIT / FALL COLORS

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing leather jacket street style topshop control over the knee boots model off duty outfit moschino belt RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing wolf T-shirt street style topshop over the knee boots model off duty look RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing topshop control over the knee boots street style moschino belt outfit RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing moschino belt street style michael kors watch outfit details RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Control over the knee boots topshop

Leather jacket: H&M (similar HERE, HERE, HERE and HERE) Shorts: Levi’s 501 (vintage, but similar HERE, HERE, HERE and HERE) T-shirt: Bershka (old) Over-the-knee boots: Topshop (HERE, black HERE) Belt: Moschino Watch: Michael Kors (HERE) Earrings: H&M (similar HERE) [show_shopthepost_widget id=”304670″]

[dutch]

De herfst heeft gisteren qua temperatuur echt zijn intrede gedaan in Nederland, waardoor ik automatisch zin kreeg om herfstkleuren te dragen. Zijn mijn nieuwe over-the-knee laarzen van Topshop niet helemaal geweldig? Ik vind de kleur (ze zijn trouwens ook verkrijgbaar in zwart) en de slouchy fit echt supermooi.

Liefs, Rowan

[english]

Autumn temperatures officially hit the Netherlands yesterday, making me want to dress up in autumn colors. Aren’t my over-the-knee boots of Topshop totally awesome? I really love the color (they’re also available in black by the way) and the slouchy fit.

Lots of love, Rowan

Follow on Bloglovin

13 comments