LOVE TO WEAR / COPPER FALL LOOK

[show_ms_widget id=”8633386″ image_id=”8975346″ width=”680″ height=”452″]

1. Wool overcoat – Selected Femme
2. Retro sunglasses – Selected Femme
3. Chunky necklace – Selected Femme
4. Leather boots – Selected Femme
5. Sweater dress – Selected Femme
6. Wool hat – Selected Femme
7. Printed scarf – Selected Femme

[dutch]

Nu de bladeren aan de bomen (en op de grond) allemaal geel en rood kleuren krijg ik zin om bijpassende outfits te dragen, zo kwam ik op het idee voor deze koperkleurige herfst look met allemaal items van Selected Femme. Ik vind het geheel heel tof, maar ik vind het ook stuk voor stuk hele mooie items. De kleur van die laarsjes is gewoon echt geweldig, het model van die jas vind ik heel mooi en ik ben ook al tijden op zoek naar een gebreide trui jurk met coltrui. Check!

Zou jij deze look dragen?

Liefs,
Rowan

[english]

Now that the leafs on the trees (and on the ground) are all coloring yellow and red I really feel like wearing matching outfits. That’s how I came up with the idea for this copper colored fall look completely from Selected Femme. I love the whole ensemble, but I also love everything piece by piece. The color of the boots is just amazing, the fit of the coat is perfect and I’ve been looking for a knitted sweater dress with turtleneck for ages. Check!

Would you wear this look?

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

2 comments