NEW / OVER THE KNEE BOOTS

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing suede DUO boots Vespa over the knee boots overknee laarzen

Overknee boots – DUO boots ‘Vespa’ (HERE)

[dutch]

Oh my, hoe mooi zijn mijn nieuwe overknee laarzen van DUO Boots? Deze ‘Vespa‘ laarzen zijn precies hét soort overknee laarzen die ik al heel lang zoek: Súede, een puntige neus én de perfecte fit. Vooral dit laatste punt is voor mij vaak een probleem gebleken: Óf ze waren te kort (bijvoorbeeld precies op de knie, erg lelijk) óf te strak (met een muffin effect als gevolg, ook niet flatteus). DUO Boots staat bekend om haar ‘perfectly tailored design‘, oftewel perfecte pasvorm en dat kan ik dus zeker beamen. De lengte is goed en ook zitten ze niet te strak en niet te los: Perfect dus! Dit komt doordat er bij de Vespa laarzen niet alleen gevraagd wordt naar je schoenmaat, maar ook naar je kuitmaat. Aan de hand daarvan wordt dus de breedte en de hoogte van de schacht bepaald. Als je (zoals ik) niet weet hoe je je kuitmaat precies opmeet bekijk je het superhandige maat-opmeet filmpje. Ideaal dus!

Ik ben dus onwijs blij met mijn overknee laarzen. Overmorgen komt mijn eerste outfit met deze beauties online. Stay tuned!

Liefs,
Rowan

[english]

Oh my, how gorgeous are my new over the knee boots from DUO Boots? These ‘Vespa‘ boots are exactly the kind of over the knee boots I’ve been looking for for a very long time: Suede, a pointy nose ánd the perfect fit. Especially that last thing has been a problem to me many times: Either they were too short (for example exactly on my knee, very ugly) or too tight (with a muffin top effect as a result, not too flattering). DUO boots is well-known for her ‘perfectly tailored design’ something I can totally confirm. The length is good and they’re not too tight and not too loose: Perfection! This is because when ordering the Vespa boots you’ll be asked for not only your shoesize, but also your calf width. According to this information the height and width will be determined. If you (like me) aren’t sure how to measure your calfs you just watch the super convenient measure-your-size video. Excellent!

So I’m super happy with my new over the knee boots. The day after tomorrow my very first outfit with these beauties will be online. Stay tuned!

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

12 comments