OUTFIT / 10202014

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing cream trench coat street style cargo pants model off duty pashmina scarf

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing pashmina scarf street style trench coat model off duty leopard ponyhair heels

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing leopard print ponyhair pumps street style outfit details

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing gold michael kors watch street style pashmina scarf model off duty look outfit details

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing colombian glass earrings feather myuniquestyle outfit details

Trench coat: H&M (similar HERE, HERE and HERE)
Pants: The Sting (similar HERE, HERE and HERE)
Faux leather front top: Zara (old)
Leopard ponyhair pumps: Manfield (similar HERE, HERE, HERE, HERE and HERE)
Scarf: V&D (HERE)
Watch: Michael Kors (HERE)

Earrings: Myuniquestyle

[show_shopthepost_widget id=”333690″]

[dutch]

Ondanks dat de meeste mensen mij kennen van mijn simpele monochrome outfits, draag ik de laatste tijd best veel kleur voor mijn doen. Meestal is dat te danken aan één item, in dit geval de sjaal, waar ik de rest van mijn outfit op samenstel. Deze sjaal was liefde op het eerste gezicht, maar toch liet ik ‘m in eerste instantie hangen. Ik wist namelijk niet zeker of ik deze sjaal wel zou dragen, vanwege mijn rustige stijl. Deze sjaal staat daar nogal mee in contrast. Toen ik ‘m later weer zag hangen besloot ik ‘m toch mee te nemen omdat ie gewoon zo mooi is en omdat het me wel eens goed leek om uit mijn comfort zone te stappen. O, en toen ik deze sjaal had gekocht móest ik deze matchende Colombiaanse oorbellen van Myuniquestyle hebben, een webshop waarop twee meiden mooie dingen die ze tijdens hun wereldreizen scoren verkopen. Een hele unieke webshop dus welke zeker een kijkje waard is!

Liefs,
Rowan

[english]

Although most people know me from my simple monochromatic outfits, I’ve been wearing quite a lot of color for my taste lately. That’s mostly because of one item, in this case the scarf, where I work my outfit around. This scarf was love at first sight, but I didn’t take it home immediately. I wasn’t sure if I would really wear it, because of my monochromatic style. This scarf doesn’t fit that style at all. When I visited the store again I decided to take it with me  since it’s just so pretty and I thought it would be good to step out of my comfort zone for once. Oh, and when I bought this scarf I just needed these matching Colombian earrings from Myuniquestyle as well, a webshop where two girls sell pretty stuff they scored during their world travels. A very unique webshop worth paying a visit to!

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin