OUTFIT / ADIOS BITCHACHOS

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing denim on denim outfit acne pistol boots street style look

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing ripped jeans street style denim on denim look acne pistol boots

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Pepe Jeans custom studio denim jacket outfit

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing denim on denim look outfit details

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing distressed jeans slashed ripped knee denim look acne pistol boots

Denim jacket: Pepe Jeans (similar HERE and HERE)
T-shirt: The Sting (on sale HERE)
Jeans: The Sting (old, but similar HERE)
Scarf: Zara
KO pistol boots: Sacha (similar HERE, HERE, HERE and HERE)

[show_shopthepost_widget id=”309454″]

[dutch]

‘Adios Bitchachos!’ Niks persoonlijks hoor, gewoon de tekst die achter op mijn spijkerjasje staat ;) Dit jasje heb ik een aantal maanden terug laten customizen bij de Pepe Jeans pop-up Custom Studio in de KalverstraatHet was dan ook mijn eigen idee om deze quote erachter op te zetten. Ondanks dat het al maanden geleden is hebben jullie de achterkant van dit jasje nog nooit gezien, omdat ik hem eigenlijk alleen nog maar om mijn middel heb gedragen. Dus wat vinden jullie van mijn custom design? Geslaagd?

Liefs,
Rowan

[english]

‘Adios Bitchachos!’ Nothing personal, just the text on the back of my denim jacket ;) I already got this jacket customized at the Pepe Jeans pop-up Custom Studio at the Kalverstraat a couple of months ago. It was my own idea to put this quote on the back. Although it’s already been months ago I never actually showed  the back of this jacket to you, since I’ve only worn it tied around my waist so far. So what do you think of my custom design?

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin