OUTFIT / HOWDY!

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing sendra cowboy boots outfit all black everything look street style rock western

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing all black everything outfit western belt sendra cowboy boots street style edgy

RED REIDING HOOD: Fashion blogger messy hair don't care salon b undone updo b acadamy mooi pr helix piercing

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing sendra cowboy boots western style outfit details look

Coat: Zara (old. but similar HERE and HERE)
Shirt: Vero Moda (old, but similar HERE)
Jeans: Levi’s ‘Revel’ (HERE and HERE)
Cowboy boots: Sendra (HERE)
Scarf: DIY (similar HERE and HERE)
Belt: Ebay (old, but similar HERE, HERE and HERE)
Bracelet: Bandhu

[show_shopthepost_widget id=”344050″]

[dutch]

Gisteren vertelde ik jullie al dat ik vandaag de outfit die ik donderdag naar de persdag van Mooi PR droeg, dus bij deze! Aangezien er geen Salon B salon bij mij in de buurt zit ga ik zeker proberen dit kapsel zelf te leren creëren, want ik vind het echt zo gaaf! Valt jullie behalve mijn kapsel trouwens ook iets anders ‘nieuws’ op aan deze outfit? Juist ja, mijn laarzen! EINDELIJK heb ik de Sendra laarzen waar ik zonder te overdrijven al jaren van droomde. Zijn ze niet geweldig? Ik kreeg er tijdens de persdag bij Mooi PR zoveel complimenten over. Ze vallen op, maar zijn toch ook heel casual en makkelijk te combineren. Ik ben er echt ongelofelijk blij mee. Ik bestelde ze bij Omoda (hier) en had ze al de volgende dag binnen. Ideaal! O ja, dat de voorkant van de rechterlaars is ingedeukt op de laatste foto komt door de manier waarop ik sta. Ik dacht dat dat er leuker uitzag dan wanneer ik gewoon mijn voeten saai naast elkaar op de grond had staan, maar dat had ik beter niet kunnen doen. Dus niet denken dat er snel deuken in komen of iets dergelijks, dat lijkt alleen zo op de laatste foto. De schoenen zien er nog steeds super glad uit. En ook niet geheel onbelangrijk: Ze lopen lekker!

Liefs,
Rowan

[english]

Yesterday I already told you I was to show you the outfit I wore to Mooi PR‘s press day last Thursday, so here you go! Since there’s no Salon B salon near my hometown I’m definetly going to try to create this hairdo myself, because I absolutely love it! Did you notice something else ‘new, besides my hairdo, by the way? Yes, my new boots! FINALLY I have the Sendra boots I’ve been dreaming of for years (I’m not exaggerating). Aren’t they amazing? I got so many compliments about them at the Mooi PR pressday. They’re absolute eyecatchers, but they’re really casual and easy to combine at the same time. I’m such a happy girl! I ordered them at Omoda (here) and already got them in the next day. Ideal! O, and the nose of the right boot looks dented on the last photo because of the way I’m standing. I thought it would look better when then when I just boringly set my feet together, but I should have just done the latter. So don’t think they dent easily, it just looks like that on last photo. The shoes still look super smooth. And not unimportant: They’re comfy!

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

7 comments