OUTFIT / LUMBERJACK

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing lumberjack coat tartan plaid shirt street style sendra cowboy boots RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing levi's revel jeans street style lumberjack shirt sendra cowboy boots RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing sendra cowboy boots street style lumberjack coat coolcat winterjas men's department plaid shirt RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing sendra cowboy western boots street style outfit details RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing lumberjack coat plaid shirt street style coolcat winterjas RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing lumberjack coat tartan plaid shirt street style outfit details

 Coat: CoolCat (HERE) Plaid shirt: Monki (old, but similar HERE, HERE and HERE) Jeans: Levi’s Revel (HERE and HERE) Cowboy boots: Sendra (via Omoda) Scarf: Shop Affaire (similar HERE) Belt: via ebay (similar HERE, HERE and HERE) [show_shopthepost_widget id=”351362″]

[dutch]

Het wordt weer kouder en de winterjassen kunnen weer aan. Een fijn excuus om weer op jassenjacht te gaan: Deze van CoolCat is mijn eerst aanwinst. Zal ik je een geheimpje verklappen? Deze jas komt van de herenafdeling, maar ik vond ‘m zo gaaf dat dat me eigenlijk niets kan schelen. Ik vind het zelfs wel origineel. Gelukkig voor mij hebben ze bij CoolCat op de herenafdeling ook maat XS, waardoor deze jas perfect past. Ik kan het dus iedereen zeker aanraden om ook eens op de mannenafdeling te kijken. Wat ik zo gaaf vind aan deze jas is het stoere Amerikaanse houthakkersmotiefje op de schouders. Ik combineerde het met een paar ook zo old american cowboy boots. Ik krijg spontaan zin om te gaan houthakken en met een lasso te zwaaien. Kidding ;)

Liefs, Rowan

[english]

It’s getting colder again and we can wear our winter coats again. A nice excuse to go on the hunt for new coats: This one from CoolCat is my first addition. Shall I tell you a secret? This coat is from the men’s department, but I liked it so much I couldn’t really care. I even think it’s quite original. Luckily for me they carry size XS on the men’s department at CoolCat, making this coat a perfect for me. I can totally recommend everybody taking a look at the men’s department every now and then as well. What I like so much about this coat is the tough American lumberjack print on the shoulders. I combined it with a pair of also very old american cowboy boots. I spontaneously felt like wood chopping and waving a lasso. Kidding ;)

Lots of love, Rowan

Follow on Bloglovin

7 comments