OUTFIT / ROYAL

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing pashima scarf blue suede shorts Zara street style over the knee boots RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing blue suede jogger shorts Zara street style outfit details RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing over the knee control boots topshop street style blue suede jogger shorts outfit pashmina scarf RED REIDING HOOD: Fashion blogger messy hair don't care model gold cross earrings street style pashmina scarf RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing slouchy over the knee boots topshop street style suede jogger shorts paleis het loo RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing suede over the knee boots topshop control boots street style outfit details

Pashmina scarf: V&D (HERE) Shirt: Vero Moda (old) Shorts: Zara (old) Over the knee boots: Topshop (HERE) Cross earrings: H&M (similar HERE) [show_shopthepost_widget id=”318862″]

[dutch]

Mijn instagram (@RedReidingHood) volgers wisten al dat ik afgelopen vrijdag naar koninklijk Paleis Het Loo was. Ik ging er eigenlijk heen voor de Grace Kelly expositie (waar ik hier al eerder over schreef), maar er was nog zoveel meer te zien. Ik was vooral heel erg onder de indruk van de tuinen. Het was echt adembenemend mooi en ik kan iedereen een bezoekje aan Paleis Het Loo aanraden. Natuurlijk wou ik er ook even outfit foto’s maken en het was ontzettend moeilijk om een locatie te kiezen. Uiteindelijk is het de grote gouden deur van het paleis geworden, omdat deze zo leuk stond bij de outfit die ik droeg. Stiekem wou ik dat ik een tiental outfits had meegenomen om over het hele terrein verspreid te kunnen shooten of zelfs een lookbook video te maken.

Liefs, Rowan

[english]

My instagram (@RedReidingHood) followers already knew I visited the royal ‘Het Loo’ Palace last Friday. I actually went for the Grace Kelly exhibition (where I already wrote about here), but there was so much more to see. I was most impressed by the gardens. It was breathtaking beautiful and I could recommend a visit to Het Loo Palace to everyone. Of course I also wanted to take some outfit photos and it was really hard to pick a location. In the end we choose for the big golden door of the palace, because it suited so well with the outfit I was wearing that day. I secretly wished I brought over ten outfits to shoot across the entire terrain or even make a lookbook video.

Lots of love, Rowan

Follow on Bloglovin

10 comments