OUTFIT / SHADES OF GREY

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing fluffy cardigan isabel marant street style jogger pants loafers grey outfit

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing knit jogger pants H&M Trend isabel marant fluffy cardigan fur coat the sting street style outfit

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing fluffy cardigan street style swaychic knit jogger pants model off duty look

RED REIDING HOOD: Fashion blogger messy hair don't care short hair blonde

Fluffy coat: The Sting (HERE)
Knit jogger pants: Swaychic (similar HERE, HERE, HERE and HERE)
Loafers: Vagabond (webshop)
T-shirt: The Sting (on sale HERE)
Scarf: V&D (HERE)

[show_shopthepost_widget id=”331126″]

[dutch]

Als je mij volgt op instagram (@RedReidingHood) weet je al dat ik afgelopen week naar het Fries Museum ben geweest. Sinds het museum op een nieuwe en hele prominente locatie in Leeuwarden zit ben ik er nog niet geweest en omdat het wel ‘mijn stadje’ is vond ik dat er toch maar eens heen moest. En daar heb ik absoluut geen spijt van! Ik heb er heel veel interessante dingen gezien en zelfs een beetje Fries geleerd. Ik woon dan wel in Friesland, maar als echte ‘Leeuwarder’ spreek ik geen Fries. Ik versta het overigens meestal wel. Wist je bijvoorbeeld dat ‘harkje‘ Fries is voor ‘luisteren‘? Ook heb ik het spreekwoord ‘Wa’t net donget, wa’t net ponget‘ geleerd wat betekent: ‘Wie zijn land niet voedt, die zal niets verdienen‘. Niet dat ik dit spreekwoord ooit ook maar echt ga gebruiken, maar ik vond het zo grappig klinken dat ik het even met jullie moest delen. Anyway, aangezien we in een museum waren met witte muren en witte vloeren in overvloed namen we van de gelegenheid gebruik om ook maar even outfit foto’s te maken. Lekker minimalistisch, dat vond ik wel goed passen bij mijn outfit. De echte eyecatcher in deze outfit is natuurlijk wel mijn nieuwe fluffy jas van The Sting waar ik echt ontzettend blij mee ben. Heel erg Isabel Marant, toch? Deze jas gaan jullie nog veel tegenkomen in toekomstige outfit posts!

Fijne zaterdag!

Liefs,
Rowan

[english]

If you follow me on instagram (@RedReidingHood) you already know I visited the Frisian Museum last week. Since the museum has moved to a new and very prominent location in Leeuwarden I haven’t been there yet and because it is my hometown I though I should make some time to finally visit the museum. No regrets! I’ve seen a lot of interesting things and I even learned a bit of Frisian (the language people speak in the part of the Netherlands where I’m from). I do love in Friesland, but I don’t speak Frisian myself. I do understand the language though. Anyway, since we were in a museum with lots of white walls and white floors we decided to take some outfit photos with a very minimalistic backdrop, which I thought suited my outfit very well. The big eyecatcher of this outfit of course is my new fluffy coat from The Sting which I really love. Very Isabel Marant, right? You’ll see this jacket in many future outfit posts!

Enjoy your Saturday!

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

11 comments