OUTFIT / SHORTS AND OVERKNEES

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing over the knee boots duo boots Vespa street style one teaspoon shorts

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing one teaspoon shorts and over the knee boots street style

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing One Teaspoon shorts and chunky knit street style heavy knitted jumper

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing over the knee boots one teaspoon shorts chunky knit street style

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing oversized chunky knit street style one teaspoon bandits short overknee boots

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing one teaspoon bandits shorts street style over the knee boots outfit

RED REIDING HOOD: Fashion blogger messy hair don't care chunky knit cross earring

Jumper: Mango (old)
Shorts: One Teaspoon Bandit (ON SALE HERE!)
Over-the-knee-boots: DUO Boots ‘Vespa’ (HERE)

[show_shopthepost_widget id=”316590″]

[dutch]

Eergisteren liet ik jullie al kennis maken met mijn nieuwe en perfecte overknee laarzen en zoals beloofd show ik jullie vandaag mijn eerste outfit met deze beauties. Eigenlijk is het een heel simpel outfitje: Trui, shorts en laarzen. Het zijn echter niet zomaar een trui, niet zomaar shorts en niet zomaar laarzen: Ze zijn allemaal perfect. De trui is lekker oversized en chunky, de shorts zijn baggy en hebben half opgerolde pijpjes en de laarzen zijn puntig en hebben de perfecte hoogte. En dat is precies waarom deze outfit ‘werkt’. Mijn tip is dan ook om niet altijd veel en goedkope dingen te halen, maar af en toe te investeren in perfect pieces (zoals shorts van One Teaspoon). Hier heb je zoveel meer plezier van dan van items die het allemaal ‘net niet’ zijn.

Liefs,
Rowan

[english]

The day before yesterday I already introduced you to my new over the knee boots and as promised I’m showing you my very first outfit wearing these beauties today. It’s actually a very simple look: Jumper, shorts and boots. It’s not just a jumper, just a pair of shorts or just a pair of boots though: They’re all perfect. The sweater is oversized and chunky, the shorts are baggy and have partially rolled-up legs and the boots are pointy and have the perfect height. And that’s exactly why this outfit ‘works’. My tip therefore is not too always get a lot of cheap stuff, but also invest in perfect pieces (like shorts from One Teaspoon) every now and then. You will enjoy these pieces so much more than all of these items that just not aren’t ‘it’.

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

9 comments