OUTFIT / THE CAPE

RED REIDING HOOD: fashion blogger wearing cape over the knee boots street style olivia palermo outfit structured shorts street style

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing over the knee boots duo boots vespa street style poncho outfit

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing structured origami shorts primark outfit over the knee boots street style poncho cape

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing printed high waisted structured origami shorts primark street style outfit details fringed poncho

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing suede over the knee boots suede vespa thigh high boots outfit details

Poncho/Cape: IWantThatMusthave
Shorts: Primark (old but similar HERE, HERE, HERE and HERE)
Top: Miss Etam (on sale HERE)
Over-the-knee boots: DUO Boots

[show_shopthepost_widget id=”323974″]

[dutch]

Een cape en overknee laarzen: Helemaal Olivia Palermo, toch? Ik heb een heel Pinterest board gewijd aan haar stijl en het viel me op dat zij deze combinatie vaak draagt. Aangezien ik vorige week deze lekker warme cape van IWantThatMusthave ontving besloot ik deze combinatie zelf ook te proberen en ik vind het super geslaagd. Het fijne aan deze cape is trouwens dat je ‘m op meerdere manieren kan dragen: open door ‘m losjes over je schouders te hangen of dicht door ‘m aan één kant over je schouder heen te slaan. Leuk, hè?

Liefs,
Rowan

[english]

A cape and over-the-knee boots: Very Olivia Palermo, right? I’ve got an entire Pinterest board dedicated to her style and I noticed she often wears this combination. Since I received this nice and warm cape from IWantThatMusthave last week I decided to try this combination myself as well and I really like it. What’s nice about this cape is that you can wear it on multiple ways: open by wearing it draped around your shoulders or closed. Like?

Lots of love, Rowan

Follow on Bloglovin

10 comments