SHOP MY CLOSET

shop my closet1

shop my closet

 

SHOP HERE!

[dutch]

Ik heb eindelijk eens heel streng mijn kast uitgemest en de moeite genomen om alles op de foto en op marktplaats te zetten. Dus vanaf vandaag kan je via deze marktplaats link items uit mijn kledingkast kopen! Het zijn allemaal items die ik nog steeds erg leuk vind, maar gewoonweg te weinig draag. Voor al deze items, schoenen en kleding, zoek ik dus ‘een nieuw baasje’ die ze wel veel liefde geeft ;)
Ik verkoop onder andere mijn geliefde en wereldwijd uitverkochte Anna dello Russo voor H&M thigh high laarzen en mijn Maison Martin Margiela voor H&M enkellaarsjes. Simpelweg omdat ik ze dus niet meer draag en ik ze een nieuw leven gun. Mocht je interesse hebben, dan kun je dus hier terecht! Veel shopplezier!

Liefs,
Rowan

[english]

I finally decided to clean out my closet and took the effort to photograph everything and put it all on marktplaats (a Dutch version of ebay). So starting from today you can purchase items from my closet via this marktplaats link. If you are interested in buying something but not familiar with marktplaats you can always send me an email at info@redreidinghood.com and we can see if we can arrange something.
These are all items I still love, but just don’t wear enough. For all these items, clothing and shoes, I’m looking for a new owner who does give them the love they deserve ;)
I’m selling among others my beloved and worldwide sold out Anna dello Russo for H&M thigh high boots and my Maison Martin Margiela for H&M ankle boots. Simply because I’m not wearing them anymore and I think they deserve a new life. Have fun shopping!

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

4 comments