VIDEO / NOT MY ARMS MAKE UP CHALLENGE

[dutch]

Het is weer vrijdag wat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe video! Samen met mijn zusje, Kayleigh, deed ik de ‘Not my arms’ make-up challenge, wat inhoudt dat Kayleigh mij moest opmaken terwijl we deden alsof het mijn handen waren. Dat klinkt misschien een beetje vreemd, maar als je het filmpje bekijkt snap je wel wat ik daarmee bedoel ;) Slappe lach gegarandeerd!

Kayleigh heeft sinds vandaag ook eindelijk een eigen YouTube kanaal: O’kayleigh. Abonneer je dus gelijk ook even op haar kanaal. Ik heb met haar gewed dat het moet lukken om in één dag op z’n minst de 30 abonnees te bereiken, dus help mee dit doel te bereiken! Op Kayleigh’s kanaal vind je overigens ook dit filmpje maar dan omgekeerd: Ik doe Kayleigh’s make-up (en dat mislukt nog veel erger!). Zeker even kijken dus!

Anyway, als je dit een leuk filmpje vond geef me dan even een ‘duimpje omhoog’ (op YouTube) en vergeet je ook zeker niet te abonneren op mijn YouTube channel, zodat je voortaan altijd als eerste op de hoogte ben van een nieuwe video! Deze video stond bijvoorbeeld stiekem gisteravond al online en als je een abonnee was had je dit geweten ;)

Liefs,
Rowan

[english]

It’s Friday again which means it’s time for a new video! Together with my sister, Kayleigh, I did the ‘Not my arms’ make up challenge, which means that Kayleigh had to do my make up while we acted like her hands were mine. This might sound a bit odd, but when you watch the video you know what I mean ;) Giggles guaranteed! This video is in Dutch by the way and making subtitles takes me forever, so I’m sorry if you don’t understand Dutch, but just watching is fun already. And if you’ve got a question you can always ask ;)

Starting today Kayleigh finally has her own YouTube channel as well: O’kayleigh. So make sure to subscribe to her channel as well. I told her she should be able to get at least 30 subscribers in one day, so please help us reach this goal! You can find this video reversed, me doing Kayleigh’s make up (which is even worse), on her channel by the way. Make sure to watch that one as well!

Anyway, if you liked this video please give me a big ‘thumbs up’ (on YouTube) and don’t forget to subscribe to my YouTube channel, to make sure to be the first to know when a new video is up! I secretely already uploaded this video last night and if you were a subscriber you would have known ;)

 

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

3 comments