WEBSHOP TIP / MODEROOD

RED REIDING HOOD: Webshop tip moderood la sisters missy taylor b. loved

1. B. Loved Scarf Ruffles and Chain
2. Missy Taylor Skirt Leather Look
3. Missy Taylor Jack
4. B. Loved Chain Sweater
5. LA Sisters Bodysuit Bad Girl
6. Sunnies Aviator Black
7. Culture Shirt Dress Comfy Grey
8. LA Sisters Top Face Like An Angel
9. Wings Byou Bracelet
10. LA Sisters Tube Skirt

[dutch]

Vandaag ga ik jullie iets vertellen over een fijne webshop die ik pas geleden heb ontdekt: moderood, een Nederlandse webshop waar je veel internationale invloeden tegenkomt: Zo vind je er de Amerikaanse merken LA Sisters (een persoonlijke favoriet) en Missy Taylor, het Deense merk Culture en het bohemian merk B. Loved. Wat ik heel fijn vind aan deze webshops is dat de items zorgvuldig worden gekozen en daarom een fijne pasvorm hebben, comfortabel zijn en bijzondere details hebben. Neem bijvoorbeeld het merk Pulz Jeans: Spijkerbroeken waar extra veel aandacht aan is besteed, een perfecte pasvorm hebben en een hoog draagcomfort. Die moet ik zeker eens proberen! Moderood staat ook bekend om haar statement pieces, zoals (nep)leren rokken, statement tops & shirts en dierenprints. I like! Wat ook heel fijn is, is dat moderood bekend staat om haar persoonlijke klantenservice: Iets wat je natuurlijk niet van elke webshop kan zeggen. Bezoek en volg voor inspiratie ook eens de moderoodblog en de moderood social media kanalen; twitter, instagram en facebook. Houd deze kanalen zeker in de gaten voor leuke acties zoals extra gifts of kortingen, welke regelmatig voorbij komen! O, en vanaf 50 euro is het verzenden gratis. Need I say more?

In bovenstaande collage vind je mijn persoonlijke favorieten zoals die gave leather look rok, het ‘bad girl‘ bodysuit en de sjaal met de superlange franjes! Hebben, hebben, hebben!

Liefs,
Rowan

[english]

Today I’m telling you about a nice webshop I just discovered: moderood, a Dutch webshop where you’ll find lost of international influences: Such as the American brands LA Sisters (a personal favorite) and Missy Taylor, the Danish brand Culture and the bohemian brand B. Loved. What I really like about this webshop is the fact that the items get picked carefully and therefore all have a snug fit, are comfortable and have special details. Take for example the brand Pulz Jeans: Jeans with a perfect fit and a high level of comfort. I definitely have to try those! Moderood is also known for their statement pieces, such as (faux) leather skirts, statement tops & shirts and animal prints. I like! Another thing I really like about moderood is their personal customer service: Something you obviously can’t say about every webshop. For inspiration you should definitely visit the moderoodblog and the moderood social media channels: twitter, instagram and facebook. Stay tuned at these channels for fun acts like extra gifts or discounts, which appear frequently. Oh, and shipping is free when you order for 50 euros or more. Need  I say more?

In the collage above you find my personal favorites, such as that awesome leather look skirt, the ‘bad girl’ bodysuit and the scarf with the super long fringes. Want, want, want!

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

4 comments