BEAUTY / HOLIDAY COLLECTION WISHLIST

[show_ms_widget id=”9170966″ image_id=”9558674″ width=”680″ height=”680″]

Click the products in the image to shop

[dutch]

Het duurt misschien nog eventjes voor het Kerst is, maar de (online) schappen liggen al vol met de mooiste limited edition collecties waar ik altijd extreem hebberig van wordt. Dit soort producten zijn heel leuk om voor jezelf te kopen, maar natuurlijk ook heel leuk om te krijgen. En met verlanglijstjes kan je natuurlijk nooit vroeg genoeg beginnen om those who care about you genoeg tijd te gunnen om aan jouw wensen te voldoen (voordat het is uitverkocht!). Ik deel dan ook graag mijn verlanglijstje om jullie te inspireren voor jullie eigen verlanglijstjes (of om lekker voor jezelf te kopen), maar ook om mensen in mijn omgeving aan te sporen (hint, hint!). Ik zou het namelijk totáál niet erg vinden om één van deze (goed, meerdere mag ook) items terug te vinden onder de kerstboom.

Al deze items van mijn favoriete beautymerken zijn speciaal gemaakt voor the holiday season en dus limited editions (waar je dus snel bij moet zijn!). Op mijn verlanglijstje staat onder andere de superschattige Benefit ‘cutie cravings’ set met daarin allemaal items die ik graag eens wil proberen. Ik heb bijvoorbeeld heel veel goeds gehoord over de hoola bronzer en they’re real mascara. The Porefessional heb ik al, maar ik ben zeker van plan die opnieuw te kopen als deze op is, dus dat is mooi meegenomen. Het Too Faced ‘Everything Nice’ palette gevuld met prachtige oogschaduwen, bronzers, kwastje en de award winnende better than sex mascara staat ook erg hoog op mijn verlanglijstje. Ook zou ik graag de Too Faced Melted Kisses lipsticks, waarvan ik fantastische swatches heb gezien, willen proberen. Het Mac Keepsakes Eyes Smoky Eyes palette vind ik misschien nog wel het allerliefst terug onder de kerstboom. Niet alleen de oogschaduwen zijn prachtig, maar ook het doosje is to die for. Omdat ik ook al veel goeds heb gehoord over de Rihanna x MAC Viva Glam lipsticks mag de MAC Viva Glamorous Set ook zeker niet ontbreken. Leuk is ook dat alle inkomsten van Viva Glam naar de hulp voor mannen, vrouwen en kinderen met HIV/AIDS gaan. Dior heeft ook een hele gave lippenstift in haar golden shock collectie opgenomen, namelijk een tweekleurige: De ene kant heeft een matte finish en de andere kant een metallic glans. Dior Golden Shock Lipstick staat genoteerd (in mysterious shock graag!)! Een ander pareltje uit Dior’s golden shock collectie is de Dior Golden Shock Diorific Vernis nagellak. Vooral in de kleur Gold Equinoxe! Nu we het toch over nagellak hebben: Met de OPI Gwen Stefani Holiday 2014 Mini Holiday Stars set zou ik ook heel blij zijn! Smashbox heeft ook een heel gaaf oogschaduw palette uitgebracht met juweelkleuren en neutrale kleuren, het Smashbox Photo Op Eye Palette. Hebben! Het iets handzamere 2 kleurige Guerlain L’Écrin 2 couleurs paletteje in de kleur Cygne Noir is ook prachtig. Last but not least: Bobbi Brown Longwear Cream Shadow Stick Trio. Deze oogschaduw belooft heel intens te zijn en niet te creasen. Daarnaast zijn het gewoonweg drie prachtige kleuren. Klinkt goed toch?

Kan jij je vinden in mijn verlanglijstje?

Liefs,
Rowan

[english]

We might still have to wait a little while until it’s Christmas but the (online) shelves are already filled with the prettiest limited editions collections making me extremely greedy. These kind of products are nice to buy for yourself, but also nice to get gifted. And of course you can’t start early enough with wishlist to give those who care about you enough time to fulfill your wishes (before it’s sold out!). I’d therefore like to share my wishlist to inspire you for creating your own wishlists (or just shop for yourself), but also to encourage people in my surrounding (hint, hint!). I wouldn’t mind finding one (or more would be fine as well) of these items underneath the Christmas tree.

Al these items from my favorite beauty brand are specially made for the holiday season and are limited editions (so be quick!). On my wishlist you find among others this super cute Benefit ‘cutie cravings’ set filled with items I’d love to try. I for example heard a lot of good stuff about the hoola bronzer and they’re real mascara. I already have the porefessional, but I’m certainly planning on buying it again, so that’s not a problem at all. The Too Faced ‘Everything Nice’ palette filled with pretty eye shadows, bronzers, brushes and the award winning better than sex mascara is very high on my wishlist as well. I’d also love to get the Too Faced Melted Kisses lipsticks, since I saw some great swatches! I might like to find the Mac Keepsakes Eyes Smoky Eyes palette underneath the Christmas tree the most. Not only are the eye shadows gorgeous, but the box is to die for as well. Since I heard a lot of good stuff about the Rihanna x MAC Viva Glam lipsticks the MAC Viva Glamorous Set can’t be missing as well. A big plus is the fact that all the revenue from Viva Glam goes to aid for men, women and children with HIV/AIDS. Dior also has a very cool lipstick in her golden shock collection, a two colored one: One side has a matte finish and the other one has a metallic sheen. Dior Golden Shock Lipstick is noted (in mysterious shock please!)! Another gem from Dior’s golden shock collection is the Dior Golden Shock Diorific Vernis nailpolish. Especially in the color Gold Equinoxe! Speaking of nail polishes: I would be very happy to receive the OPI Gwen Stefani Holiday 2014 Mini Holiday Stars set as well! Smashbox created a very cool eyeshadow palette containing jewellery colors and neutral colors, the Smashbox Photo Op Eye Palette. Want! The more manageable two colored Guerlain L’Écrin 2 couleurs palette in the color Cygne Noir is beautiful as well. Last but not least: Bobbi Brown Longwear Cream Shadow Stick Trio. This eye shadow is promised to be very intense and not to crease. Next to that the colors are just amazing. Sounds great, right?

Do you like my wishlist as well?

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

4 comments