BEAUTY / MAC LIGHTSCAPADE HIGHLIGHTER

RED REIDING HOOD: Blogger beauty review MAC mineralize skinfinish Lightscapade highlighter look swatch in the box

RED REIDING HOOD: Blogger beauty review MAC mineralize skinfinish Lightscapade highlighter ingredients talc nylon jojoba

RED REIDING HOOD: Blogger beauty review MAC mineralize skinfinish Lightscapade highlighter look swatch before after photos

[dutch]

In mijn beauty shoplog filmpje van afgelopen vrijdag (kijk hier) liet ik jullie al deze highlighter van MAC zien: MAC Mineralize Skinfinish Lightscapade (hier). In mijn filmpje vertelde ik jullie al kort wat ik ervan vind, maar vandaag laat ik dat ook aan de hand van foto’s zien en licht ik het nog verder toe.

Deze highlighter werd me aangeraden door een visagiste van MAC. Ik zou namelijk voor de populaire MAC Mineralize Skinfinish Soft & Gentle (hier) gaan, maar zij zei dat deze lichtere kleur waarschijnlijk mooier en opvallender is bij mijn huidskleur. Toen ze ‘m mij liet zien was ik ook al meteen om, het lijkt wel marmer! Zo mooi!  Zoals ik ook in het filmpje zei is het, ondanks dat het er vrij spectaculair uitziet in het doosje, wel een subtiele highlighter. Zoals je op de laatste foto kan zien, waar ik de highlighter boven mijn jukbeenderen heb aangebracht, geeft het mijn gezicht een natuurlijke glow: Mijn gezicht lijkt op de tweede foto levendiger, maar het is geen enorm verschil. Overigens moet ik er wel even bij zeggen dat ik op de foto’s wel al een witte poeder droeg, de Bobbi Brown Sheer Finnish Pressed Powder white (hier), op delen van mijn gezicht die ik omhoog wou laten komen (dus ook onder de highlighter). Zonder deze witte poeder eronder zou de highlighter wellicht iets meer opvallen. Deze highlighter is dus heel geschikt voor een alledaagse look, maar voor een avondje uit wil je misschien wel iets opvallenders. Ik heb zelf net The Balm Highlighter Powder Mary-Lou Manizer (hier) besteld voor de keren dat ik een meer in your face highlighter wil. De MAC lightscapade highlighter is geen goedkoop product. Voor deze highlighter leg je namelijk 29,50 euro neer, maar je doet er wel heel lang mee. Ik gebruik ‘m sinds ik ‘m heb (ongeveer een maand geleden) elke dag en hij ziet er nog steeds uit als nieuw.

Pluspunten
– Ziet er fantastisch uit in het doosje
– Als je op zoek bent naar een subtiele alledaagse highlighter is dit iets voor jou
– Gaat heel lang mee

Minpunten
– De prijs van 29,50 euro
– Als je een opvallende highlighter zoekt is dit niks voor jou

Liefs,
Rowan

[english]

In my beauty haul video from last Friday (watch here) I already showed you this highlighter from MAC:  MAC Mineralize Skinfinish Lightscapade (here). In my video I already told you in short what I think about this product, but today I’m also showing photos and adding a bit more info.

This highlighter got recommended to me by a MAC make up artist. I was going to get the popular MAC Mineralize Skinfinish Soft & Gentle (here) but she told me this lighter color would probably be nicer and more outstanding for my skin color. When she showed it to me I was sold, it looks like marble! So pretty! Like I told you in the video, although it looks spectacular in the box, it is a very subtle highlighter. As you can see on the last photo, where I applied the highlighter above my cheekbones, it gives my face a natural glow: My face looks more alive on the second photo, but it’s not a major difference. I have to add that I was already wearing a white powder on the photos though, the Bobbi Brown Sheer Finnish Pressed Powder white (here), on parts of my face I wanted to pop up. Without this white powder underneath the highlighter might be a bit more of an eye catcher. So this highlighter is very suitable for an everyday look, but you might want something more striking for a night out. I just ordered  The Balm Highlighter Powder Mary-Lou Manizer (here) myself for those times I want a more in your face highlighter. The MAC lightscapade highlighter doesn’t come cheap. You pay 29,50 euros for this product, but it lasts a very long time. I use it everyday since I got it (a month ago) and it still looks new.

Pros
– Looks incredible in the box
– If you looking for a subtle everyday highlighter this is something for you
– It lasts a long time

Cons
– The price of 29,50 euros
– If you’re looking for a striking highlighter this might not be the product for you

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

5 comments