CURRENT SNEAKER OBSESSION

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing all white adidas stan smith sneakers

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing nike air max black sneakers outfit

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing black nike air revolution sneakers

RED REIDING HOOD: Adidas Nike Puma Vans sneakers wishlist

 

photos via Tumblr, Shout-out to you and Above x Dost

[dutch]

Ook al vind ik een paar torenhoge pumps nog zo mooi, mijn favoriete schoenen zullen toch altijd sneakers zijn. En wie kan me dat kwalijk nemen? Ze lopen zo lekker en kunnen een outfit een fijne sporty en casual twist geven. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar mijn outfit van afgelopen zaterdag, waarbij ik mijn Nike Air Max 90 essential sneakers droeg. Met hakken eronder had deze outfit er veel geforceerder uit gezien. Snap je wat ik bedoel? Er is echter ook een middenweg: De sneaker wedge. Daarom staan deze glimmende zwarte Nike Air Revolution Sky Hi sneakers ook hoog op mijn verlanglijstje, maar tegen een paar witte leren Vans Classic Slip-On Shoes zou ik ook zeker geen nee zeggen. De Adidas Originals ZX Flux sneakers vind ik misschien nog wel het gaafst, vanwege die geweldige fotoprint. Wist je trouwens al dat Puma een samenwerking is aangegaan met Alexander McQueen, met de Puma Alexander McQueen street climb trainers als resultaat? Hebben! Met de Nike Air Max 1 Premium met python print zou de Kerstman mij ook erg blij maken. En hoe gaaf zijn die geheel witte Adidas Originals Superstar 2 schoenen?

Welk paar sneakers zou jij wel onder de kerstboom willen vinden?

 

Liefs,
Rowan

[english]

Even though I love a pair of sky high pumps, my favorite kind of shoes will always be sneakers. And who can blame me? They’re super comfy and they can give an outfit a nice sporty and casual twist. Have a look at my outfit from last Saturday for example, where I was wearing my blue Nike Air Max 90 essential sneakers. This outfit would have looked more forced when I had opted for heels. There also is a comprise though: The sneaker wedge. That’s why these shiny Nike Air Revolution Sky Hi sneakers are very high on my wishlist, but I wouldn’t say no to a pair of white leather Vans Classic Slip-On Shoes as well though. The Adidas Originals ZX Flux sneakers might even be my favorites, because of that awesome photo print. Did you already know that Puma started a collaboration with Alexander McQueen, resulting into the Puma Alexander McQueen street climb trainers? Want! Santa would also make me very happy with the Nike Air Max 1 Premium sneakers with python print. And how dope are those all white Adidas Originals Superstar 2 shoes?

Which pair of sneakers would you like to find underneath the Christmas tree?

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

5 comments