GIFT HUNTING AT DESIGNER OUTLET ROERMOND

RED REIDING HOOD: Blogger event happy giving hunt designer outlet christmas shopping villeroy & boch

RED REIDING HOOD: Blogger event happy giving hunt designer outlet christmas shopping tableware

RED REIDING HOOD: Blogger event happy giving hunt designer outlet christmas shopping tommy hilfiger store

RED REIDING HOOD: Blogger event happy giving hunt designer outlet christmas shopping suit supply shirts wall

RED REIDING HOOD: Blogger event happy giving hunt designer outlet christmas shopping armani wallets

RED REIDING HOOD: Blogger event happy giving hunt designer outlet christmas shopping hugo boss window

RED REIDING HOOD: Blogger event happy giving hunt designer outlet christmas shopping seiko watches

RED REIDING HOOD: Blogger event happy giving hunt designer outlet christmas shopping pointy prada pumps designer shoes

RED REIDING HOOD: Blogger event happy giving hunt designer outlet christmas shopping street

RED REIDING HOOD: Blogger event happy giving hunt designer outlet christmas shopping pandora rings

RED REIDING HOOD: Blogger event happy giving hunt designer outlet christmas shopping pandora bracelet discount

RED REIDING HOOD: Blogger event happy giving hunt designer outlet christmas shopping pandora beads

RED REIDING HOOD: Blogger event happy giving hunt designer outlet christmas shopping the body shop gift box set

RED REIDING HOOD: Blogger event happy giving hunt designer outlet christmas shopping bath the body shop gift box

RED REIDING HOOD: Blogger event happy giving hunt designer outlet christmas shopping samsonite suitcases

RED REIDING HOOD: Blogger event happy giving hunt designer outlet christmas shopping samsonite cosmolite suitcase

RED REIDING HOOD: Fashion bloggers formulafarah christmas shopping designer outlet roermond event

What are you looking at? / Waar kijk je naar?
1. Christmas vibes in the window of Villeroy & Boch / Kerstsferen in de etalage van Villeroy & Boch
2. Cute Christmas tableware at Villeroy & Boch / Schattig kerstservies bij Villeroy & Boch
3. Tommy Hilfiger store / Tommy Hilfiger winkel
4. Nice shirts at Suit Supply, my boyfriend loves this store / Fijne overhemden bij Suit Supply, mijn vriend houdt van deze winkel
5. Pretty wallets and other accessories at Armani / Mooie portemonnees en andere accessoires bij Armani
6. Hugo Boss window / Hugo Boss raam
7. Watches at Seiko, the silver one with the black clock on the bottom right would be great for my bf / Horloges bij Seiko, de zilveren met het zwarte klokje rechtsonder zou geweldig zijn voor mijn vriend
8. Gorgeous Prada pumps, I almsot bought the right one with the strap, but they were too small for my feet / Prachtige Prada pumps, ik kocht bijna de rechter met het bandje, maar ze zijn te smal voor mijn voeten
9. Pretty street at Designer Outlet Roermond / Mooi straatje in Designer Outlet Roermond
10. Beautiful rings at Pandora / Prachtige ringen bij Pandora
11. Pandora bracelet with gorgeous beads on a huge discount / Pandora armbanden met prachtige bedeltjes met hoge korting
12. Beautiful red colored Pandora beads, I bought one for my mom / Mooie roodkleurige Pandora bedeltjes, ik kocht er één voor mijn moeder
13. Nice gift sets at The Body Shop, my sister would love these / Mooie cadeauverpakkingen van The Body Shop, mijn zusje zou ze geweldig vinden
14. How cute are these mini gift sets displayed? / Hoe schattig zijn deze mini cadeauverpakkingen tentoongesteld?
15. Samsonite bags, known for their great quality, on huge discounts / Samsonite koffers, bekend om de geweldige kwaliteit, met geweldige kortingen
16. My dream Samsonite, the Cosmolite, which I brought home with me / Mijn droom Samsonite, de Cosmolite, die mee naar huis is gegaan.
17. In front of the huge Christmas tree with Farah / Voor de gigantische kerstboom met Farah

[dutch]

Gisteren bracht ik mijn dag door bij Designer Outlet Roermond. Ik was namelijk één van de gelukkige bloggers die werd uitgenodigd voor het ‘Happy Giving Hunt‘ event. Ik was nog nooit eerder in Designer Outlet Roermond geweest, het ligt dan ook niet bepaald naast de deur. Ik moest de trein van zeven uur in Leeuwarden hebben en kwam om iets voor elven aan in Roermond, waar ik met de taxi (een kortje ritje van zo’n vijf minuten) naar Designer Outlet Roermond werd gebracht. Ik was dus bijna vier uur onderweg, maar het was het dubbel en dwars waard. Dit was namelijk het leukste event dat ik in tijden heb bezocht. Allereerst is het gewoon leuk om rond te lopen in Designer Outlet Roermond. Het ziet er namelijk uit als een uitnodigend dorp, de opzet en stijl is dan ook geïnspireerd door de architectuur van het Maasland. Daarnaast is het winkelaanbod allesbehalve karig, er is voor iedereen wat wils. De mooiste winkels zijn natuurlijk de high end brands, zoals Prada, Gucci, Dolce & Gabanna, Burberry en Ralph Lauren. Ook Supertrash, Tommy Hilfiger en Scotch & Soda zijn aanwezig. De sportieveling kan hier ook prima vertoeven bij de winkels van Nike, Puma en Reebok. Het is dan ook het grootste outlet centre van de BENELUX. Klik hier voor het complete aanbod. Het leuke van zo’n outlet centre is dus dat je al deze mooie merken met fikse korting (30-70%) koopt. Zo worden high end brands toegankelijker. Ik heb zelf bijvoorbeeld bijna een paar Prada pumps gekocht (zie foto), maar helaas waren ze te smal voor mij.

Anyway, de opzet van het event was dat we voor drie personen een mooi cadeau gingen zoeken. Ik besloot op zoek te gaan voor mijn moeder, zusje en vriend. Toen ik de winkel van Villeroy & Boch zag, dacht ik dat ik hier zou slagen voor mijn moeder door een set mooi wijnglazen voor haar te halen. Ik weet zeker dat ze hier heel blij mee zou zijn geweest. Ik besloot echter eerst nog even verder te kijken en ben blij dat ik dit heb gedaan. Verderop zag ik namelijk de Pandora winkel en als er iets is waar mijn moeder gek op is dan zijn het wel haar Pandora armbanden. Omdat mijn moeder dus al een armband heeft besloot ik een bedeltje voor haar te kopen. Ik ging voor een glazen bedel, waar ze er nog niet zoveel van heeft. Een bedel koop je hier al vanaf 15 euro. Mocht jouw moeder nou nog geen armband hebben, dan zijn er ook mooie setjes verkrijgbaar. Ik vond het setje met de rode accenten die ik op de foto heb gezet heel mooi. Natuurlijk kost zo’n setje meer dan alleen een bedel, maar als jouw moeder net zo lief is als die van mij (mijne maakt altijd mijn foto’s waar ik erg dankbaar voor ben) heb je dit misschien wel voor haar over. En anders is een ring, waarvan de prijzen al beginnen vanaf 19 euro, misschien ook een optie!

Toen ik zag dat er een winkel van The Body Shop zat, wist ik ook al meteen waar ik moest zijn voor mijn zusje. Zij is namelijk gek op The Body Shop. Voor haar koos ik een mooie gift set, welke overigens ook in verschillende price ranges beschikbaar zijn. De mini boxjes die in het bad liggen (hoe leuk ziet dat er uit!) kosten namelijk 5,60 euro en de grote boxen 22,40 euro (in plaats van de originele prijs van 32,- euro).

Voor mijn vriend heb ik nog best een tijdje getwijfeld. Ik dacht eerst aan een horloge, ik zag een hele mooie bij Seiko (zie foto), maar eigenlijk heeft ie al twee hele mooie klokjes. Toen dacht ik aan een mooi overhemd of misschien een das van Suit Supply (één van zijn favoriete winkels), maar toen ontdekte ik de Samsonite winkel. Mijn vriend en ik dromen al een tijdje van een Samsonite Cosmolite koffer (ééntje is eerst prima, aangezien we toch vaak maar één koffer voor het bagageruim meenemen), waar we vaak mensen mee spotten op het vliegveld. Deze koffers zijn superlicht én stevig en ontzettend makkelijk om mee te nemen. Deze koffer heeft vier wieltjes waardoor ie zelfs als ie zwaar beladen is nog makkelijk voor te trekken is. Het enige nadeel was echter altijd de prijs. Voor een Samsonite Cosmolite 74 koffer betaal je normaal namelijk 399,- euro. In de outlet kost deze 279,- euro. Echter had ik nog een 10% kortingsbon waardoor deze neerkwam op 251,10 euro. Als blogger had ik een giftcard van 250 euro gekregen, waardoor ik deze gewilde Samsonite koffer voor slechts 1,51 euro mee naar huis nam. Score! Dit is dus (zonder giftcard) een vrij kostbaar cadeau, maar wel één waar ook ik profijt van heb en iets wat als het goed is jarenlang mee gaat. Mijn vriend was heel blij toen ik hiermee aan kwam zetten (ik heb alle cadeautjes natuurlijk al gegeven, omdat ik het moeilijk geheim kan houden als ik erover blog, haha)!

Ik ga zeker nog eens terug, misschien op 6 december wanneer de sale in Designer Outlet Roermond begint, maar ik denk dat ik het dan ga combineren met een weekendje weg naar Maastricht met mijn vriend. Ook ga ik dan zeker even kijken in de binnenstad van Roermond, welke op loopafstand ligt van Designer Outlet Roermond en ook zeker de moeite waard schijnt te zijn.

Designer Outlet Roermond is 363 dagen per jaar geopend (Gesloten op 1e Kerstdag en Nieuwjaarsdag). Openingstijden: maandag t/m vrijdag 10.00 – 20.00 uur, op zaterdag en zondag van 09.00-20.00 uur. Tussen Kerst en Nieuwjaar gleden extra lange openingstijden. Meer info hier.

Heb jij Designer Outlet Roermond wel eens bezocht of ben je van plan dit te gaan doen?

Liefs,
Rowan

[english]

Yesterday I spent my day at Designer Outlet Roermond. I was one of the lucky bloggers to be invited for the ‘Happy Giving Hunt’ event. I’ve never been to Designer Outlet Roermond before, since it’s not exactly next door. I had to catch the train of 7 am in Leeuwarden and arrived a little before 11 o’clock in Roermond, where a taxi (a short ride of five minutes) brought me to Designer Outlet Roermond. I had to travel nearly four hours to get there, but it was totally worth the trip. This was the most fun event I visited in ages. First of all it’s just fun to walk around in Designer Outlet Roermond. It looks like a very inviting village, the style is inspired by the architecture of the Maasland. Next to that the amount of stores is everything but poor. There’s something t like for everybody. The most beautiful stores are of course the high end brands, such as  PradaGucciDolce & GabannaBurberry and Ralph LaurenSupertrashTommy Hilfiger and Scotch & Soda are presented as well. The sporty ones among us would really enjoy themselves at the stores of NikePuma and Reebok. It’s the biggest outlet centre of the BENELUX. Click here for a list of all the brands. Het is dan ook het grootste outlet centre van de BENELUX. The fun thing about an outlet centre like this is that you can shop these beautiful brands for 30-70% less. This way high end brands become a bit more reachable. I for example almost bought a pair of Prada pumps (see photo), but unfortunately they were too small for my wide feet.

Anyway, the idea of the event was to find a present for three special persons. I decided to hunt for a present for my mother, sister and boyfriend. When I saw the Villeroy & Boch store, I immediately thought about getting my mom a set of beautiful wine glasses. I know for sure she would have really like that. I decided to look around some more before making my final decision though and I’m glad I did. A little bit further I spotted the Pandora store and if there’s one thing my mom loves it’s here Pandora bracelets. Since my mom already has a bracelet, I decided to get her a bead. I opted for a bead made of glass, since she doesn’t have a lot of those yet. You can already shop a bead starting from 15 euros. In case your mother doesn’t have a bracelet yet, there are also pretty sets available. I really liked the one with the red accents which I took a photo of. Of course such a set costs more than just a bead, but if your mother is just as sweet as mine (mine always takes my photos where I’m very grateful for) you might want to spend some more. And otherwise a ring (prices start at 19 euros) might be an option as well!

When I saw there also was a store from The Body Shop, I immediately knew where I had to get my sister a present, She loves The Body Shop. I got her a nice gift set, which are available in different price ranges by the way. The mini boxes laying in the bad (how cute is that!) cost 5,60 euros and the big boxes 22,40 euros (in stead of the original price of 32,- euros).

For my boyfriend I was in doubt for a while. I first thought of getting him a watch, I saw a very nice one at Seiko (see photo), but he actually already has two pretty watches. Then I thought of getting him a nice shirt or tie from Suit Supply (one of his favorite stores), but then I discovered the Samsonite store. My boyfriend and I have been dreaming of a Samsonite Comsolite suitcase for a while already (one is fine for now, since we often just take one suitcase with us). We spotted many people at the airport with this one. These suitcases are feather light ánd firm and easy to take with you. This suitcase has four wheels making it’s still easy to travel with when it’s heavy loaded. The only disadvantage has been the price though. You usually pay 399,- euros for a Samsonite Cosmolite 74 suitcase. In the outlet it costs 279,- euros though. I also had a 10% discount coupon making a total of 251,10 euros. Plus being a blogger I got a giftcard worth 250 euros, so I only paid 1,51 euros for this awesome suitcase. Score! Without a gifctard this is quite a pricy gift, but it will make both of our lives easier for years to come. My boyfriend was thrilled when I showed it to him (of course I already gave the presents, since I can’t keep it a secret when I blog about it, haha)!

I’m definitely going back again, maybe at December 6th when the sale at Designer Outlet Roermond starts, but I think I will combine it with a weekend away to Maastricht with my boyfriend. When I do I will definitely visit the city center of Roermond as well, which is at walking distance from Designer Outlet Roermond and as I’ve heard is definitely worth it.

Designer Outlet Roermond is opened 363 days a year (Closed at Christmas Day and New Year’s Day). Opening hours: Monday until Friday 10 am – 8 pm, Saturday and Sunday 9 am – 8 pm. Between Christmas and New Year there will be longer opening hours. More info here.

Did you ever visit Designer Outlet Roermond or are you planning to?

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

2 comments