OUTFIT / ESSENTIALS

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing acne canada scarf street style nike air max 90 essential sneakers outfit pinstripe blazer

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing faux leather quilted biker pants street style nike air max 90 essential sneakers outfit acne studios canada wool scarf

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing blue hawaii shopper glambag.nl street style nike air max 90 essential sneakers outfit details leather pants

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing acne studios canada scarf grey street style pinstripe blazer outfit details

 Scarf: Acne Studios (similar HERE and HERE)
Pinstripe jacket: H&M trend (old, but similar HERE, HERE, HERE and HERE)
Faux leather pants: H&M (similar HERE, HERE and HERE)
Shirt: Zara (old, but similar HERE, HERE and HERE)

Sneakers: Nike Air Max 9 essential (old, but similar HERE and HERE)
Bag: Glambag.nl

[show_shopthepost_widget id=”402646″]

[dutch]

O, wat ben ik blij met deze Acne Canada Wool sjaal! Eergisteren zagen jullie mij deze sjaal al dragen in een classy outfit (hier), maar vandaag laat ik jullie zien dat ie ook een casual outfit als deze helemaal afmaakt. Het voegt volume toe en ook vind ik dat de kleur grijs een mooie toevoeging is aan deze outfit, omdat het ‘t geheel wat minder matchy-matchy maakt.
En wat vinden jullie van mijn nieuwe shopper van Glambag.nl? Ik miste echt nog een mooie blauwe tas, dus ik ben hier heel blij mee. Overigens zit er ook een binnentas in, dus mijn spulletjes worden niet kletsnat als het regent én het maakt het iets minder makkelijk voor dieven om iets uit mijn tas te graaien. Weet je wat ook leuk is? Deze tas is omkeerbaar. De binnenkant is namelijk aubergine, maar je kan deze ook omdraaien zodat het de buitenkant wordt. Twee tassen in één dus!

Liefs,
Rowan

[english]

Oh, how much I love my new Acne Canada Wool scarf! The day before yesterday you already saw me wearing it in a classy outfit (here), but today I’m showing you it also completes a casual outfit like this one. It adds volume and I also think the color grey is a nice addition to this outfit, since it makes the whole thing a little less matchy-matchy.
And what do you think of my new shopper from Glambag.nl. I was still missing a nice blue bag, so I’m very happy with this beauty. It comes with an ‘inside-bag’ by the way, so your stuff won’t get wet when it’s raining ánd to make it a little less easy for thiefs to grab stuff from my bag. Another fun thing is the fact that this bag is reversible. It’s aubergine from the inside, but you can also turn it inside out to make it the outside. Two bags in one!

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

12 comments