OUTFIT / FEATHER SKIRT

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing over the knee boots street style feather skirt nigh photography

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing leather suit jacket feather skirt street style over the knee boots outfit

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing feather skirt street style over the knee boots outfit details

RED REIDING HOOD: Night photohraphy christmas lights street Leeuwarden kleine kerkstraat lichtjes 's nachts

 Feather skirt: CoolCat (HERE)
Over-the-knee boots: DUO boots (similar HERE and HERE)
Cami: H&M Trend (old, but similar HERE and HERE)
Leather suit jacket: Mango (old, but similar HERE)
Jewellery: Bandhu

[show_shopthepost_widget id=”419646″]

[dutch]

Na de superleuke reacties op mijn vorige avond foto’s (hier) besloot ik ook deze outfit ‘s avonds te schieten. Ik draag hier een fantastische rok met veertjes welke prachtige kleuren aannemen in het licht. Naar mijn mening had deze rok zo op de H&M Trend afdeling kunnen hangen en 100 euro kunnen kosten, maar niets is minder waar. Deze rok is namelijk van CoolCat en kost afgerond 40 euro. Grappig hè? Ik vind het altijd leuk om verborgen schatten, zoals deze rok, te vinden bij winkels die niet worden platgelopen door heel bloggerland. Bij CoolCat kan je overigens nog wel meer van dit soort ‘hidden gems‘ vinden zoals deze gave statement ketting, deze kanten top en deze kanten rok (welke ik zelf ook heb gehaald, dus stay tuned). Dus mocht je nog een leuke outfit voor de feestdagen zoeken, kijk dan ook eens verder dan de H&M en de Zara en loop eens bij CoolCat binnen ;)

O, en die laatste foto moest ik gewoon echt even met jullie delen! Ziet dat straatje er niet super cosy uit zo?

Liefs,
Rowan

[english]

After all the super nice comments on my last evening photos (here) I decided to shoot these outfit photos at night. I’m wearing a fantastic skirt with feathers, which reflect very pretty in the light. In my opinion this skirt could have been found at the H&M Trend department and could have cost 100 euros, but that’s not the case at all. This skirt is from CoolCat and costs rounded 40 euros. Funny, right? I always like finding hidden gems, like this skirt, at stores where not all bloggers shop. You can find more of these hidden gems at CoolCat by the way, like this awesome statement necklace, this lace top and this lace skirt (which I also bought, so stay tuned). So in case you’re still looking for a nice outfit for the holidays, you should definitely look further than just H&M en Zara ;)

O, and I just had to share that last photo with you! Doesn’t that street look super cosy like that?

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

13 comments