OUTFIT / GREY WOOL

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing long coat street style acne studios canada wool scarf outfit maxi dress invito schoenen

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing ankle coat grey melange acne canada wool scarf street style maxi dress outfit

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Acne Studios canada wool scarf grey melange long coat street style maxi dress H&M trend outfit

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing acne studios canada wool scarf grey melange coat street style scandinavian look outfit details

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Acne Studios canada wool scarf street style outfit details

Scarf: Acne Studios (HERE and HERE)
Coat: Ashley Brooke (HERE)
Dress: H&M (old, but similar HERE, HERE and HERE)
Shoes: Invito (on sale HERE)

[show_shopthepost_widget id=”400194″]

[dutch]

Vorige week heb ik eindelijke na lang getwijfeld te hebben (het is toch een beetje aan de prijzige kant) de Acne Canada Wool sjaal besteld en ik heb geen seconde spijt gehad! Deze sjaal is erg populair onder bloggers en ik snap helemaal waarom. Allereerst is het materiaal gewoon heel mooi en fijn. Van acryl sjaals ga ik snel zweten en krijg ik een benauwd gevoel, terwijl deze sjaal gewoon lekkere warmte geeft. Ook is ie dankzij de lengte van 200 centimeter op heel veel manieren te dragen en ook makkelijk te combineren. Ik denk nu al dat dit mijn beste aankoop van deze winter is. Alhoewel deze wollen mantel ook zeker een kanshebber is. Ik vertelde jullie al eerder (hier) dat ik overwoog om deze  jas te kopen en dat heb ik dus ook gedaan. Ik vind ‘m echt geweldig! Ik vind zo’n lange jas heel classy staan en bovendien is het ook heel handig als je ervan houdt om lange vesten te dragen. Ik vind het zelf namelijk altijd heel lelijk staan als er een stuk van zo’n vest onder je jas uit piept. Mee eens? Toevallig matcht de jas perfect met mijn nieuwe Acne sjaal én mijn Invito schoenen. Een ‘grijze wol’ look dus. Leuk?

Liefs,
Rowan

[english]

Last week after being in doubt for quite a long time (since it’s pretty pricey) I finally made the decision to order the Acne Canada Wool scarf and I didn’t regret it for a second! This scarf is very popular among bloggers and I totally get why. First of all the material just is very pretty and nice. Acrylic scarfs always make me sweat and give me a sultry feeling, while this scarf just gives a you a nice warm feeling. Besides that this scarf is wearable in so many different ways because of it’s length of 200 centimeters and very easy to combine as well. I already think this is my best purchase of this winter. Although this coat is a very likely candidate as well. I already told you before (here) that I was thinking about getting this coat and so I did. I love it! I think a long coat like this looks very classy and besides that it’s very convenient when you like to wear long cardigans. I myself really hate it when you can see a piece of such a cardigan peeking out underneath your coat. Agree? The coat happens to match perfectly with my new Acne scarf ánd my Invito shoes. A ‘grey wool’ look. Like?

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

12 comments