OUTFIT / HEAVY KNIT CARDI

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing heavy knit cardigan street style faux leather biker pants outfit mountain boots winter look

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing leather pants street style chunky knitted cardigan H&M winter outfit ray-ban clubmaster

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing leather pants street style heavy knitted cardigan outfit mountain boots winter look

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing mountain boots invito street style shoes outfit details

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing chunky knit cardigan heavy knitted cardi street style leather pants

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Ray-Ban clubmaster sunglasses winter

 Heavy knit cardigan: H&M (similar HERE, HERE, HERE, HERE and HERE)
Leather front top: Zara
Leather look pants: CoolCat (similar HERE, HERE and HERE)
Ankle boots: Invito (similar HERE, HERE, HERE and HERE)
Scarf: Shop Affaire (similar HERE)
Sunglasses: Ray-Ban clubmaster (via SmartBuyGlasses)

[show_shopthepost_widget id=”385982″]

[dutch]

Toen ik dit grofgebreide vest zag hangen in de H&M Leeuwarden dacht ik even dat er per ongeluk iets van H&M Trend in Leeuwarden terecht was gekomen, maar wat bleek? Dit bijzondere vest is van de reguliere collectie en zo zag ik meer ‘Trend-achtige’ items hangen. Ik shopte normaal alleen nog maar online bij H&M of kocht iets als ik in een winkel was met een H&M Trend afdeling, maar voor het eerst sinds tijden heb ik kunnen slagen bij ‘mijn eigen’ toch-niet-zo-saaie H&M in Leeuwarden. H&M is wat mij betreft dus hartstikke goed bezig, keep up the good work!
De cardigan is overigens niet het enige wat ik nieuw heb: Mijn Ray-Ban familie, voorheen bestaande uit een wayfarer en twee aviators, is uitgebreid met een clubmaster. Hoera! Deze stond al heel lang op mijn verlanglijstje, dus toen ik de kans kreeg om via SmartBuyGlasses een nieuwe zonnebril uit te zoeken (want ook in de winter is het belangrijk om je ogen te beschermen) wist ik al meteen welke het zou worden. De verzending via SmartBuyGlasses is overigens snel, ik had mijn clubmaster al binnen enkele dagen in huis, en bovendien gratis!

Liefs,
Rowan

[english]

When I saw this heavy knit cardi hanging at H&M Leeuwarden I first thought something from the H&M Trend departmenet must have accidentally ended up in Leeuwarden. But that wasn’t the case. This special cardigan is from the regular collection and I saw more of those ‘Trend-ish’ items. I only shopped online at H&M or when I was in a store with an H&M Trend department, but for the first time in a very long period I shopped at ‘my own’ not-so-boring-after-all H&M in Leeuwarden. So according to me H&M is doing an amazing job lately, keep up the good work!
The cardigan isn’t the only thing I got new by the way: My Ray-Ban family, previously consisting out of a wayfarer and two aviatros, is extended with a clubmaster. Hooray! This one has been on my wishlist for a very long time already, so when I got the opportunity to pick a new pair of sunglasses via SmartBuyGlasses (since it’s also important to protect your eyes during winter) I immediately knew which one it would be. Delivery via SmartBuyGlasses is pretty quick by the way, I already had my clubmaster at home within a few days, and it’s free!

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

8 comments