OUTFIT / LEATHER BIKER PANTS

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing faux leather biker pants H&M street style leather jacket zara buckle pumps pointy shoes outfit

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing zara buckle white pumps street style leather quilted biker pants outfit leather jacket

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Zara buckle sandals white pumps pointy shoes outfit details leather pants

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing quilted leather pants H&M street style oxford shirt cowboy western belt outfit details leather jacket

RED REIDING HOOD: Fashion blogger short hair messy hair don't care bandhu

Faux leather pants: H&M (similar HERE, HERE, HERE and HERE)
Leather jacket: H&M (old, but similar HERE and HERE)
Shirt: Costes (old, but similar HERE, HERE, HERE. HERE and HERE)
Heels: Zara (old, but similar HERE)
Scarf: Shop Affaire (similar HERE and HERE)
Belt: via Ebay (similar HERE and HERE)
Bracelet: Bandhu

[show_shopthepost_widget id=”388186″]

[dutch]

Ontmoet mijn nieuwe faux leren biker broek die ik afgelopen week kocht bij de H&M. Ik vind ‘m zo gaaf en bovendien vind ik ‘m er best wel echt uitzien. Hij is niet shiny en plastic-achtig zoals de meeste leren broek. En weet je wat? Eigenlijk zitten nepleren broeken veel beter dan echte. Er zit namelijk nauwelijks rek in een leren broek, dus ze moeten echt perfect passen. Ik heb een witte leren broek die mij best goed zit (gedragen hier en hier), maar ik heb ook een zwarte leren broek die helaas mij niet meer zo goed zit (gedragen hier). Toen ik ‘m kocht zat ie goed, maar op de één of andere manier vind ik ‘m nu vreemd zitten. Het zou te maken kunnen hebben met het feit dat ik nu al een flinke tijd naar de sportschool ga en de vorm van mijn behind een beetje is veranderd (in positieve zin). Ik heb geen zin om nog een keer zoveel geld uit te geven aan een echte leren broek, dus kocht ik deze nepperd (ook al is dat er niet vanaf te zien) van H&M waarin mijn butt gerust nog een beetje van vorm kan veranderen. Ben ik trouwens de enige met dit probleem of komt dit jou bekend voor?

Liefs,
Rowan

[english]

Meet my new faux leather biker pants which I bought at H&M last week. I love them so much and I think they look pretty real. They’re not shiny and plactic looking like most leather pants. And you know what? To be honest faux leather pants are much more comfy than real ones. There’s no stretch at all in real leather pants, so they have to be a perfect fit. I’ve got a pair of white leather pants (worn here and here) which fit me pretty good, but I also have a pair of black leather pants (worn here) which unfortunately don’t fit me that well anymore.  When I bought them they were a good fit, but for some kind of reason I think they look a bit strange on me now. It could because of the fact that I’ve been going to the gym for quite a while now and the form of my behind has changed (in a positive way). I don’t feel like paying that much money for a pair of real leather pants again, so I bought these fake ones (although you can hardly tell) from H&M in which my butt still has a bit of ‘room’ to change it’s form. Am I the only one with this problem or does this sound familiar to you?

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

7 comments