VIDEO / BEAUTY HAUL


[show_shopthepost_widget id=”400146″]

List of products you saw in this video:
– Samia Organics Intensive Hydration Solid Face Cleanser (here)
– Samia Organics Royal Jelly Perfection Tonic (here)
– Samia Organics Fruit Enzyme Exfoliation (here)
– Samia Organics Royal Jelly Oil Free Moisturizer (here)
– Zoeva 104 Buffer Brush (here)
– Zoeva 142 Concealer Buffer Brush (here)
– Zoeva 127 Luxe Sheer Cheek Brush (here)
– Zoeva 231 Petit Crease Brush (here)
– Ben Nye Neutral Set Colorless Face Powder
– MAC Studio Fix Fluid SPF 15 Foundation (here)
– MAC Pro Longwear concealer (here)
– MAC Prep + Prime Skin Base Visage (here)
– MAC Highlighter Lightscapade (here)
– Bobbi Brown Tinted Eye Brightener (here)
– Bobbi Brown Sheer Finnish Pressed Powder White (here)
– Maybelline Fit Me foundation stick soft honey (here)
– Bourjois Bronzing Powder (here)
– Bourjois Bronzing Primer (here)
– Urban Decay oil control de-slick makeup setting spray (here)
– NYX jumbo eye pencil white (here)
– Essence 06 Satin Mauve lipliner (here)
– Essence Oh So Matt! Lipstick (here)
– Catrice Liquid Metal 110 Underworld Evobluetion (here)
– Bourjois Eyeshadow Trio Vert Jungle

[dutch]

De laatste tijd heb ik, voor mijn doen, behoorlijk wat geld uitgegeven aan make-up en vandaag laat ik jullie zien waaraan. Aan bod komen merken zoals MAC, Bobbi Brown, Urban Decay en NYX. De complete lijst, inclusief shoplinkjes, zie je hierboven. Ik hoop dat jullie dit een leuk filmpje vinden en hoor dan ook graag of jullie vaker dit soort ‘beauty haul‘ filmpjes zouden willen zien. O, en vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube channel om er zeker van te zijn dat je altijd de eerste bent die het ziet als er een nieuw filmpje online staat. En ik zou het ook enorm waarderen als je dit filmpje een ‘duimpje omhoog’ zou willen geven. Alvast bedankt en een fijn weekend!

Liefs,
Rowan

[english]

Lately I’ve been spending quite a lot more money than usually on make up and today I show you which products. Featured are brands like MAC, Bobbi Brown, Urban Decay and NYX. The complete list, including shopping links, is shown above. I hope you like this video (although it’s in Dutch) and would love to know if you would like to see these kind of ‘beauty haul’ videos more often. Oh, and don’t forget to subscribe to my YouTube channel to make sure you’re the first to know when a new video is online. And I would really appreciate it if you could give this video a big ‘thumbs up’. Thank you so much in advance and have a great weekend!

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

7 comments