BEAUTY / THE BALM MARY-LOU MANIZER

RED REIDING HOOD: Beauty blogger review the balm mary-lou manizer highlighter

RED REIDING HOOD: Beauty blogger review the balm mary-lou manizer highlighter swatch on the face pigmentation

RED REIDING HOOD: Beauty blogger review the balm mary-lou manizer highlighter packaging mugshot

RED REIDING HOOD: Beauty blogger review the balm mary-lou manizer highlighter packaging ingredients

[dutch]

Vorige week plaatste ik al een review van een andere highlighter, de MAC Mineralize Skinfinish Lightscapade (hier). Ik vertelde jullie toen dan het een hele mooie highlighter voor dagelijks gebruik is, maar dat ik er nog wel een meer in-your-face highlighter bij wou en dat ik daarom de The Balm Mary-Lou Manizer (hier) had besteld.

Wat mij als eerst opviel was de superleuke verpakking in de vorm van een mugshot. De naam Mary-Lou Manizer (oftewel Mary ‘luminizer’, mocht je ‘m nog niet snappen) vind ik ook heel leuk gevonden. De highlighter zelf vond ik er echter in het doosje niet zo spectaculair uitzien. De Lightscapade zag er, vanwege het marmer effect, in het doosje veel gaver uit. Máár schijn bedriegt, want de Mary-Lou Manizer is aangebracht juist veel spectaculairder dan de subtiele Lightscapade. De Mary-Lou Manizer is het tegenovergestelde van subtiel. Deze highlighter is enorm gepigmenteerd en dus een echte in-your-face highlighter, precies wat ik zocht! Hij is trouwens ook een paar euro goedkoper dan de Lightscapade. Voor de Mary-Lou Manizer betaal je bij bol.com namelijk 22,95 euro en voor de Lightscapade leg je 29,50 neer. Deze laatste bevat echter wel meer product: The Balm Mary-Lou Manizer bevat 8,5 gram en de MAC lightscapade bevat 10 gram. Het zijn beide geen goedkope producten, maar poeders gaan wel heel erg lang mee, dus ik heb het er zeker voor over.

Pluspunten
– Leuke verpakking
– Heel goed gepigmenteerd
– Gaat heel lang mee

Minpunten
– De prijs van 22,95 euro
– Als je een subtiele highlighter zoekt is dit niks voor jou

Liefs,
Rowan

[english]

Last week I already posted a review from another highlighter, the  MAC Mineralize Skinfinish Lightscapade (here). I told you I found it a very nice highlighter for daily use, but that I also wanted a more in-your-face highlighter and therefore ordered The Balm Mary-Lou Manizer (hier).

I first noticed the super fun packaging in the form of a mugshot. I also think the name Mary-Lou Manizer (Mary ‘luminizer’, get it?) is very clever. The highlighter itself didn’t look very spectacular to me in the pan. The lightscapade looked much more awesome in the pan, because of the marble effect. Bút appearances are deceptive, since once applied the Mary-Lou Manizer is much more spectacular than the subtle Lightscapade. The Mary-Lou Manizer is the opposite of subtle. This highlighter is super pigmented and therefore a true in-your-face highlighter, exactly what I was looking for! It actually is a couple of euros cheaper than the Lightscapade. You pay 22,95 euros for the Mary-Lou Manizer here and for the Lightscapade you pay 29,50 euros. The latter does contain more product though: The Balm-Mary-Lou Manizer contains 8,5 grams and the MAC lightscapade contains 10 grams. They both aren’t cheap products, but powders do last a long time, so I’m definitely willing to pay the price.

Pros
– Fun packaging
– High pigmentation
– It lasts a long time

Cons
– The price of 22,95 euros
– If you’re looking for a subtle highlighter this might not be the product for you

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

7 comments