NEW / QUILTED MOSCHINO BOX BAG

RED REIDING HOOD: Fashion blogger Tessuti Love Moschino medium quilted box bag logo designer purse leather

Love Moschino quilted medium box bag via Tessuti.co.uk

[dutch]

OMFG, mijn eerste designertas is een feit: De Love Moschino quilted medium box bag. Wat is ie mooi hè? Een doorgestike zwarte leren tas stond al heel lang op mijn verlanglijstje en nu is dan eindelijk mijn droom uitgekomen. Naast het stikwerk vind ik ook het gouden monogram en de hengsels heel mooi en luxueus ogen. En weet je wat handig is? Je kan de tas kort dragen door ‘m aan beide hengsels te dragen of lang door ‘m aan één hengsel te dragen. Multifunctioneel dus! Outfit foto’s komen snel! Ik bestelde mijn nieuwe liefde via Tessuti.co.uk, een webshop (in Engeland hebben ze ook fysieke winkels) die de mooiste luxe items verkoopt. Ze verkopen er dus Love Moschino, maar ook andere luxe merken zoals See by Chloe, Supertrash, M Missoni, Ted Baker, Just Cavalli, Armani Jeans7 For All Mankind en vele anderen. Zeker een (virtueel) bezoekje waard dus!

Liefs,
Rowan

[english]

OMFG, my very first designer bag is a fact: The Love Moschino quilted medium box bag. Isn’t it gorgeous? A quilted bag has been on my wishlist forever and now my dream finally came true. Next to the stitching I really love the gold monogram and the straps. It looks so pretty and luxurious. And you know what’s handy? You can wear this bag short by holding both straps or long by wearing only one strap. Multifunctional! Outfit photos coming soon! I ordered my new love via Tessuti.co.uk, a webshop (in England they also have physical stores) selling the most beautiful luxe garments. So they sell Love Moschino, but also other luxe brand like See by Chloe, SupertrashM MissoniTed BakerJust CavalliArmani Jeans7 For All Mankind and many other. Definitely worth a (virtual) visit!

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

12 comments