OUTFIT / BEIGE AND GREY

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing midi mohair knit dress asos street style ance canada wool scarf outfit fringe boots RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing beige mohair knit dress Asos outfit acne canada wool scarf street style long grey coat fringe boots RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Acne Canada wool scarf outfit asos mohair dress knit street style fringe boots RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Acne Studios canada wool scarf outfit details beige nude cross body bag glambag.nl RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing grey fringe boots isabel marant outfit details RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing acne studios canada wool scarf outfit details

Midi mohair dress: ASOS (HERE)
Long coat: Ashley Brooke (HERE)
Fringe boots: Costes (old)
Scarf: Acne Canada Wool (HERE)
Bag: Glambag.nl ‘Salty Dog’ (HERE)
[show_shopthepost_widget id=”464938″]

[dutch]

Eindelijk een outfit waarin ik jullie mijn nieuwe mohair jurk in één van mijn favoriete kleuren van het moment, beige, laat zien. Ik vertelde jullie al eerder dat ik deze jurk van mijn ‘camel items wishlist‘ binnen had gekregen en ik ben er echt superblij mee. Deze jurk is chique en comfy tegelijkertijd, een win-win want op deze manier kan ik ‘m op vele verschillende manieren combineren. Vandaag ga ik voor een chique look. Leuk?

Liefs,
Rowan

[english]

Finally an outfit in which I show you my new mohair dress in one of my favorite colors of the moment, beige. I already told you I received his dress from my ‘camel items wishlist‘ and I really love it! This dress is chic and comfy at the same time, a win-win because in this way I can combine it in several ways. Today I’m going for a chic look. Like?

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

7 comments