OUTFIT / CHRISTMAS MOOD

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing H&M tartan plaid scarf H&M red jumper street style black leather biker pants hunter boots RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing hunter boots wellies street style plaid tartan scarf red jumper christmas outfit RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing heavy knit chunky knitted red jumper outfit details RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing black Hunter boots wellies wellington outfit details

Faux leather pants: H&M (similar HERE and HERE)
Coat: Drykorn (old, but similar HERE)
Jumper: H&M (similar HERE, HERE, HERE and HERE)
Tank top: Isabel Marant pour H&M
Scarf: H&M (old, but similar HERE and HERE)
Boots: Hunter (webshop)

[show_shopthepost_widget id=”468518″]

[dutch]

Morgen is het kerst en ik heb er onwijs veel zin in. Morgen gaan we met mijn moeders kant van de familie gezellig bij ons thuis dineren en iedereen maakt wat lekkers. Wij, de ‘kinderen’, hebben de opdracht gekregen om ons over de toetjes te ontfermen en ik ga mijn fameuze gezonde chocoladetaart maken. Ik heb er nu al zin in! Om alvast in the mood te komen heb ik me vandaag lekker kerstig gekleed. Deze plaid sjaal schreeuwt gewoon kerst en ook van de rode trui kom ik helemaal in de stemming. Wat ga jij doen tijdens de kerstdagen?

Liefs, Rowan

[english]

Tomorrow it’s Christmas and I’m really excited for it. Tomorrow my mom’s side of the family will join us for diner and everybody will be making something yummy. We, the ‘children’, are assigned with dessert and I’ll be making my famous healthy chocolate pie. I can’t wait to eat it! To get in the mood I dressed very Christmassy today. This plaid scarf just screams Christmas and the red dress also makes me feel very festive. What are your plans for Christmas?

Lots of love, Rowan

Follow on Bloglovin

3 comments