OUTFIT / DEEP V-NECK

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing deep v-neck sweater rag & bone talia jumper street style leather biker pants pointy wedge shoes

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing deep v-neck cricket jumper oversized jumper leather biker pants street style mango wedges

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing ko rag & bone talia jumper deep v-neck cricket sweater outfit details oversized shirt

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing mango pointy wedge pumps white shoes outfit details

Deep V-neck sweater: Costes (old, but similar HERE, HERE, HERE and HERE)
Shirt: Zara (old, but similar HERE)
Faux leather pants: H&M (similar HERE and HERE)
Pointy wedges: Mango (old, but similar HERE and HERE)
Jewellery: Bandhu

[show_shopthepost_widget id=”473658″]

[dutch]

Gisteren liet ik jullie al via instagram (@RedReidingHood) weten dat ik sinds 2e Kerstdag ziek ben, ik vrees dat ik een griepje te pakken heb (en dat terwijl ik nooit ziek ben!). Het ging gisteren gelukkig wel al stukken beter dan vrijdag, maar ik voelde me nog steeds niet fit en helaas hadden de griep symptomen plaatsgemaakt voor een heftige verkoudheid. Blegh! Omdat er toch outfit foto’s gemaakt moesten worden sleepte ik mezelf uit bed, smeerde ik wat make-up op m’n gezicht en ging op pad met deze foto’s als resultaat. Mocht je me er dus een beetje zielig uit vinden zien, vanwege mijn rode neus (ik smeerde de make-up steeds van m’n neus af met tissues) en waterige oogjes, dan weet je waarom: Ik ben snotverkouden! On-topic: wat vinden jullie van mijn outfit?

Liefs,
Rowan

[english]

Yesterday I already let you know via instagram (@RedReidingHood) that I’ve been sick since the day after Christmas, I think it’s the flu (I usually never get sick!). Yesterday I luckily already feeling a lot better than I did Friday, but I still didn’t feel great and the flu symptoms were replaced by a heavy cold. Blegh! Because life goes on and outfit photos had to be shot I dragged myself out of bed, smudges some make-up on my face and went out resulting into these photos. So in case you think I look a bit sad, because of my red nose (I was constantly rubbing of the make-up of my nose with tissues) and watery eyes, you know why: I’ve got a heavy cold. On-topic: What do you think about my outfit?

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

3 comments