OUTFIT / SHE’S A LADY

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing miss etam limited edition floral top mustard scarf pencil skirt outfit

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing mustard yellow super long scarf outfit snakeskin python leather pencil skirt miss etam limited edition

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing long oversized scarf mustard yellow floral top python pencil skirt outfit leopard pumps miss etam

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing python pencil skirt floral top mustard yellow scarf outfit detail gold michael kors watch

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing mustard yellow scarf gold michael kors watch outfit details miss etam

 Top: Miss Etam Limited Edition (on sale HERE)
Skirt: Miss Etam Limited Edition (on sale HERE)
Scarf: Miss Etam Limited Edition (on sale HERE)
Pumps: Manfield (similar HERE, HERE and HERE)
Watch: Michael Kors (HERE)
Bag: Marrakech Musthaves (HERE)

[show_shopthepost_widget id=”452202″]

[dutch]

Wauw ik voel me heel ladylike in deze kokerrok en gebloemde top, maar absoluut niet truttig! Het is juist ladylike met een stoere en sexy touch. Sexy omdat mijn vormen er goed uitkomen, maar ook stoer vanwege de leren rok en de oversized sjaal (welke trouwens ook als vest te dragen is). I love it! En guess what, alles (behalve het horloge, de pumps en de tas) is van Miss Etam. Ik denk dat veel mensen bij Miss Etam denken aan ouwelijk of alleen voor de gezette vrouw, maar Miss Etam is de laatste tijd heel goed bezig om van dat imago af te komen en dat lukt ze geloof ik heel goed. Vooral hun limited edition collecties zijn heel gaaf. Ik droeg al eerder een outfit (hier) met items van de vorige limited edition collectie, welke ik ook heel geslaagd vond. Ik ben fan! Wat vind jij van Miss Etam?

Liefs,
Rowan

[english]

Wow, I feel so ladylike in this pencil skirt and floral top, but not ‘old’ at all! It’s ladylike with an edgy and sexy touch. Sexy because it enhances my curves and edgy because of the leather skirt and the oversized scarf (which you can wear as a cardigan as well). I love it! And guess what, everything (except for the watch, pumps and bag) is from Miss Etam. I think many people associate Miss Etam with ‘old people’ and only for voluptuous women, but lately Miss Etam is working very hard to get rid of that image and I think they succeed! Especially their limited edition collections are awesome. I already wore an outfit (here) with items from the last limited edition collection, which I really loved as well. I’m a fan! What do you think of Miss Etam?

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

12 comments