OUTFIT / SKATER SKIRT

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing boohoo skater skirt over the knee boots street style oversized knitted beanie outfit

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing otk boots street style skater skirt boohoo.com outfit striped top chunky knit beanie look

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing over the knee boots duo boots vespa outfit skater skirt street style striped tee zara big beanie

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing boohoo wet look skater skirt outfit details

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing over the knee boots outfit details duo boots vespa otk boots

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing oversized chunky knit beanie heavy knitted hat DIY outfit details

 Coat: Drykorn (old, but similar HERE and HERE)
T-shirt: Zara (old, but similar HERE and HERE)
Skirt: Boohoo.com (HERE)
Scarf: Shop Affaire (old, but similar HERE, HERE and HERE)
Over-the-knee boots: DUO boots (similar HERE and HERE)
Hat: Knitted by my grandma (similar HERE, HERE and HERE)
Bracelet: Bandhu

[show_shopthepost_widget id=”450290″]

[dutch]

Mocht je toevallig het nieuwste Fashionista Magazine hebben ingekeken of mij volgen op instagram (@RedReidingHood), dan komt deze outfit je waarschijnlijk bekend voor. Deze look creëerde ik namelijk voor een blogger battle in Fashionista Magazine, waarbij ik deze ‘skater skirt‘ op mijn eigen manier moest stylen met deze outfit als resultaat. Het model van het rokje is best wel girly, maar de stof en kleur maakt het toch weer stoer. Ik combineerde het dan ook met items die ook vrouwelijk en stoer tegelijk zijn, zoals mijn geliefde over-the-knee boots én de geweldige oversized muts die mijn oma voor mij heeft gebreid. Ik was al een tijdje op zoek naar zo’n soort muts, maar kon ‘m nergens vinden, dus heb ik mijn oma gevraagd er één voor mij te breien wat ze met alle liefde heeft gedaan. Yay voor oma’s met een breiverslaving! O, en even een tip: Bij OTTO vind je soortgelijke overknee laarzen voor fijne prijsjes!

Liefs,
Rowan

[english]

In case you have already seen the newest issue of Fashionista Magazine (a Dutch magazine) or follow me instagram (@RedReidingHood), this outfit might seem familiar to you. I created this look for a blogger battle in Fashionista Magazine where I had to style this skater skirt my own way resulting in this outfit. The model of the skirt is quite girly, but the fabric and color make it kinda edgy. I therefore combined it with items which are feminine and edgy at the same time, like my beloved over-the-knee boots and the awesome oversized beanie my grandma knitted for me. I’ve been looking for a beanie like this one for quite a while, but couldn’t find it anywhere, so I asked my grandma to knit one for me. Yay for grandmas with a knitting addiction!

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

21 comments