OUTFIT / TIMBERLAND 14″

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Timberland 14 inch boots camel street style shearling aviator jacket outfit acne canada wool scarf

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing shearling aviator jacket street style acne studios canada wool scarf outfit camel timberland 14" boots

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing camel lace-up Timberland tall boots 14 inch outfit details

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing acne canada wool scarf street style aviator shearling jacket outfit details

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing brown leather aviator shearling jacket outfit details levi's revel jeans street style

 Shearling aviator jacket: Unknown brand (old, but similar HERE, HERE, HERE and HERE)
Jeans: Levi’s Revel (HERE and HERE)
Turtleneck jumper: H&M (old, but similar HERE, HERE, HERE and HERE)
Scarf: Acne Studios (HERE)
Lace-up boots: Timberland 14″ (via Omoda)

[show_shopthepost_widget id=”452246″]

[dutch]

Daar zijn ze dan, mijn gloednieuwe Timberland 14″ laarzen, waar ik jullie vorige week al over vertelde (hier) en waar ik superblij mee ben. Ik bestelde ze via Omoda (hier) waar ze nu in de sale zijn, yay! Naast dat ze gewoon heel gaaf zijn om te zien, zijn ze perfect voor het huidige (en komende winterse) weer. Ze lopen namelijk heerlijk, zijn warm en hebben door de dikke zool ook lekker veel grip. Ik heb ze hier helemaal tot boven toe geveterd, maar ze tot halverwege veteren en de veters om de laars heen te halen en vervolgens te knopen staat ook heel gaaf. Ik heb trouwens maat 39 en soms maat 40, dus ik koos voor een 39+ welke perfect past. Ik kan er als ik wil nog wel een dik paar sokken in aan.
Wat vind jij van Timberlands?

Liefs,
Rowan

[english]

There they are, my brand new Timberland 14″ boots, where I already told you about last week (here) and which I really love. I ordered them via Omoda (here) where they know are on sale, yay! Next to looking really awesome, they’re also perfect for the current (and upcoming winterish) weather. They’re very comfortable, warm and because of the thick sole they have great grip. I laced them all the way up, but lacing them up halfway and tying the laces around the boots looks really cool as well. I by the way am size 39 and sometimes 40, so I opted for a size 39+ which is a perfect fit. If I want to I can still wear a pair of thick socks.
What do you think of Timberlands?

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

11 comments