POWERBANK GIVEAWAY / BLOGGER MUSTHAVE

RED REIDING HOOD: gadget powerbank phone charger oplader smartphonehoesjes.nl review ervaring

[dutch]

Allereerst: Vrolijk kerstfeest allemaal! Ik ga jullie vandaag vertellen over een gadget (en er één weggeven!) die elke blogger zou moeten hebben: De powerbank, een gadget waarmee je je telefoon (en ipad, digitale camera, navigatie etc.) zonder stopcontact op kan laden. Het idee hierachter is dat je de powerbank van tevoren, dus aan het stopcontact, oplaadt en vervolgens wanneer je geen toegang hebt tot een stopcontact je hiermee je telefoon oplaadt. En geloof me (waarschijnlijk heb je hier zelf wel ervaring mee), als blogger heb je té vaak geen toegang tot een stopcontact. Als ik naar een blogger event ga kan ik echt niet zonder powerbank, mijn telefoon gaat op zo’n dag namelijk razendsnel leeg. Ten eerste omdat ik me verveel tijdens de vijf uur durende treinreis (van Leeuwarden naar Amsterdam en weer terug), vervolgens omdat ik google maps en openbaar vervoer apps gebruik om eenmaal in Amsterdam de plaats van bestemming te vinden en tijdens het event omdat ik dan als een malle foto’s aan het maken ben voor instagram. Voorheen bezorgde dit mij heel veel stress en dit zie ik nog steeds bij andere bloggers zonder powerbank. Ik lijk op events soms net een wandelend reclamebord voor powerbanks omdat ik iedereen aanraad er één aan te schaffen, lol.

Sinds kort heb ik een nieuwe powerbank met veel meer capaciteit, namelijk 10400 mAh. Als je bedenkt dat mijn telefoon, de Sony Xperia Z1, beschikt over een 3000 mAh batterij kan deze powerbank mijn telefoon 3,5 keer opladen. Dat is echt superveel! Mijn vorige powerbank kon mijn telefoon nauwelijks één keer opladen. Een flinke upgrade dus! Met deze powerbank kan ik ook nog een blogger in nood (die nog niet mijn wijze advies heeft opgevolgd) helpen, aangezien je er twee apparaten tegelijk mee op kan laden. Op de foto zie je dat ik mijn telefoon en die van mijn vriend, een iPhone 6 plus, er tegelijk mee oplaad. De powerbank was hier nog helemaal vol wat je kan zien doordat alle lichtjes aanstaan. Deze powerbank is super compleet. Hij wordt namelijk geleverd met AC adapter (het ding dat je in het stopcontact steekt), twee USB-kabels en 5 verschillende connectoren (zelfs voor de nieuwe iPhone modellen).

Ik zeg dit allemaal natuurlijk niet alleen maar om jullie lekker te maken. Omdat het kerst is mag ik één van jullie blij maken met deze super de luxe powerbank van Smartphonehoesjes.nl. Het enige wat je hoeft te doen om mee te doen met deze giveaway is het volgende:
1. Like de facebookpage van Red Reiding Hood
2. Like de facebookpage van Smartphonehoesjes.nl
3. Laat hieronder een reactie achter met je naam en emailadres, zodat ik je kan contacteren als je hebt gewonnen.

Deze winactie loopt tot en met woensdag 31 december 23.59 uur. De winnaar krijgt uiterlijk drie dagen na de sluitingsdatum via email bericht van mij. En mocht je nu niet winnen, dan kan ik je zeker aanraden om jezelf te trakteren op een powerbank. Het maakt je leven als blogger een stuk draaglijker!

Liefs,
Rowan

[english]

First of all: Merry Christmas to all of you! Today I’m telling you about a gadget every blogger should have: The powerbank, a gadget you can use to charge your phone (and ipad, digital camera, navigation et cetera) without a socket. The idea is that you charge the powerbank in advance, so by using a socket, and afterwards when you don’t have access to a socket you charge your phone using the powerbank. And believe me (you probably already know from experience), as a blogger you don’t have access to a socket way too often. When I go to a blogger event I can’t live without my powerbank, my phone runs out of battery very quickly on such a day. First of all because I’m bored to death during my five hours trainride (from Leeuwarden to Amsterdam and back again), next because I use google maps and public traffic apps to find my destination and during the event because I’m taking lots of instagram photos. This used to stress me out and I still see this happening to girls without a powerbank. I think I might like a walking advertisement for powerbanks at events because I recommend everybody to get one.

Just recenly I got myself a new powerbank with a lot more capacity: 10400 mAh. My phone, the Sony Xperia Z1, contains a 3000 mAh battery, so this powerbank can charge my phone 3,5 times. That’s a lot! My previous powerbank could hardly charge my phone once. A big upgrade! I can also help a fellow blogger in need with this powerbank, since it allows you charge two deviced at once. On the picture you can see it charges my phone and my boyfriend’s, an iPhone 6 plus, simultaneously. The powerbank was still fully charged, which you can tell since all lights are on. This powerbank is super complete. It’s delivered with an AC adapter (the thing you put in the socket), two USB cables and 5 different connectors (even for the newest iPhones)

(Unfortunately the giveaway is for Dutchies only)

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

13 comments