VIDEO / BIG MESSY HAIR TUTORIAL


[show_shopthepost_widget id=”434346″]

[dutch]

Omdat ik vaak de vraag krijg hoe ik mijn ‘signature‘ big/messy/volumineuze haar creëer, besloot ik hier een (korte en gemakkelijke) tutorial van te filmen. Kijk en leer!

Voor degenen die geen zin hebben om te kijken: Mijn haar was ik altijd twee keer met Lush Big shampoo, wat ervoor zorgt dat je haar stugger wordt en daardoor volumineuzer. Het maakt je haar echt ‘big‘, van mezelf heb ik enorm stijl en fijn haar, maar daar is daarna niks meer van over. Vaak is het enige wat ik daarna nog aanbreng in mijn haar Batiste XXL volume droogshampoo (hier verkrijgbaar). Ik verdeel mijn haar in drie lagen en spray het product onder elke laag op de aanzet en een beetje over de hele lengte. Soms knijp ik daarna, voor een extra messy effect, nog een beetje Kérastase Mousse Bouffante (hier verkrijgbaar) in mijn haar. Klaar!

Liefs,
Rowan

[english]

Because I often get asked how I create my ‘signature’ big/messy/voluminous hair, I decided to film a (quick and easy) tutorial. Watch and learn (it’s in Dutch, but you’ll understand what to do by just watching)!

For those who don’t feel like watching: I always wash my hair twice with Lush Big Shampoo, which makes my hair more stiff and therefore more voluminous . It really does make your hair ‘big’; I’ve got naturally straight and thin hair, but you can’t tell anymore. Most of the times the only product I apply to my hair is Batiste XXL Volume dry shampoo (available here). I divide my hair in three layers and spray the products underneath each layer onto the roots and a bit over the entire length. Sometimes I squeeze in some Kérastase Mousse Bouffante (available here) in my hair afterwards for an extra messy effect. All done!

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

6 comments