VIDEO / PARTY OMBRE LIPS TUTORIAL

[dutch]

Mijn oplettende lezers en instagram volgers hebben mij wellicht al een paar keer gespot met zogenaamde ‘ombre lips‘, oftewel lippen met een kleurverloop; iets wat ik zelf heel gaaf vind. Dit kan je subtiel doen door alleen de eerste drie stappen uit de video op te volgen: Het aanbrengen van twee verschillende kleuren lipliners, dit met elkaar te vermengen door je lippen over elkaar te wrijven en je ‘foutjes’ wegpoetsen met concealer. Maar je kan er ook voor kiezen om er een party look, bijvoorbeeld voor kerst, van te maken door ook de laatste twee stappen op te volgen: Het aanbrengen van een witte kleur op het midden van je lippen, dit te vermengen door wederom je lippen voorzichtig over elkaar te wrijven en er vervolgens een beetje goud over het midden aan te brengen. Overigens keek ik tijdens dit filmpje in een spiegel die weer het beeld van mijn camera weerspiegelde, waardoor het heel moeilijk was om te zien. Normaal gesproken doe ik dit dus een stuk netter, maar jullie snappen waarschijnlijk wel het idee ;) Een lijst met de gebruikte producten vind je hieronder.
O, en vinden jullie mijn haar niet supergaaf? Mijn zusje maakte heeft vandaag een ingevlochten vissengraat video tutorial op haar YouTube kanaal, O’kayleigh, geplaatst, bekijk ‘m hier! En vergeet je ook niet op mijn YouTube kanaal te abonneren en dit filmpje een dikke duim omhoog te geven!

Producten die ik heb gebruikt:
– Blistex Happy Lips aardbei lipbalm
– Mac Pro Longwear concealer (hier)
– Rimmel Stay Matte long lasting pressed powder 005 Silky Beige (in de sale hier)
– MAC nightmoth lipliner (hier)
– MAC spice lipliner (hier)
– 
NYX jumbo eye pencil white (hier)
– 
Bourjois Eyeshadow Trio Vert Jungle

Liefs,
Rowan

[english]

My attention paying readers and instagram followers might have already spotted my with so-called ‘ombre lips‘, lips with a subtle change of color; something I really like. You can do this very subtle by only following the first three steps from this video: Applying two different shades of lip pencils, blending by rubbing your lips against each other and clearing your mistakes using concealer. But you can also choose to make a party look, for Christmas for example, by also following the last two steps: Applying a white color on the middle of your lips, blending it by gently rubbing your lips against each other and applying a little bit of gold on the middle. I had to look in a mirror mirroring the reflection of my camera screen by the way, making it really hard for me to see what I was doing. Usually I’m a lot more precise, but you probably get the idea ;) You find a list with the products I used below. O, and don’t you just love my hair? My sister just uploaded a french fishtailbraid tutorial on her YouTube channel, O’kayleigh, watch it here! And don’t forget to subscribe to my YouTube channel as well and to give me a big thumbs up!

Products I used:
– Blistex Happy Lips aardbei lipbalm
– Mac Pro Longwear concealer (here)
– Rimmel Stay Matte long lasting pressed powder 005 Silky Beige (in sale here)
– MAC nightmoth lipliner (here)
– MAC spice lipliner (here)
– 
NYX jumbo eye pencil white (here)
– 
Bourjois Eyeshadow Trio Vert Jungle

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

6 comments