WISHLIST / CAMEL ITEMS

[show_ms_widget id=”10614874″ image_id=”11123538″ width=”680″ height=”452″]

(click the items in the collage to shop!)

From left to right, top to bottom: Anthropologie Sheepskin gloves, ASOS midi mohair dress (sale!), Mango woolen turtleneck, Topshop ribbed crop top, Mango suede ankle boots, Acne canada wool scarf, Wrapped stone post, Timberland 14″ boots (sale!), Topshop faux fur clutch, Topshop jeans, Sisley sweater, Notion 1.3 teddy coat (sale!), Topshop court shoes and Boohoo ear muffs

[dutch]

Gisteren vertelde ik jullie al over mijn obsessie met de kleur camel de laatste tijd en liet ik jullie ter inspiratie 10 prachtige camelkleurige looks zien (bekijk de post hier). Mijn obsessie met camel gaat zover dat ik het internet afstruin naar camel truien, camel jurken, camel jassen, camel schoenen et cetera. All camel everything outfits zijn prachtig, maar gelukkig gaat deze kleur ook prima samen met mijn favoriete kleur zwart. Ik vind het contrast van zwart met camel heel mooi. Een all black everything outfit met een touch of camel, bijvoorbeeld in de vorm van schoenen of een sjaal, vind ik heel gaaf staan. Mijn internet zoektocht heeft geresulteerd in een aantal favorieten, zie bovenstaande collage (klik op de items om direct naar de desbetreffende webshop te gaan), waarvan ik sommigen zelfs al heb besteld. Gisteren zijn de Timberland laarzen gearriveerd, ze zijn zo gaaf en ook nog eens in de sale, en vorige week bezorgde de postbode de ASOS mohair dress welke ook in de sale is! En er is nog meer onderweg…

Hieronder nog even een lijstje met interessante kortingen (want waarom meer betalen dan nodig is?):
NELLY: 30% korting op de galajurken van NLY EVE via deze link
ASOS: 30% korting op ‘cold-snap cool’ (cosy knits, faux fur etc.) en tot 70% korting op New Year Gear via deze link
ANTHROPOLOGIE: extra 30% korting op sale items met de code EXTRAMERRY via deze link
MANGO: tot 40% korting op geselecteerde items via deze link
BOOHOO: tot 60% korting op sale items via deze link
ZALANDO: tot 60% korting op sale items via deze link
MISSGUIDED: tot 50% korting op partywear via deze link
NET-A-PORTER: t0t 50% korting via deze link
NASTY GAL: tot 80% korting via deze link
NORDSTROM: tot 40% korting op geselecteerde producten via deze link

O, en ben je nog op zoek naar cadeautjes? Check dan zeker even mijn Holiday Gift Shop hier!

Liefs,
Rowan

[english]

Yesterday I already told you about my obsession with the color camel lately and to inspire you I showed you 10 beautiful camel colored looks (check the post here). My obsession for camel has resulted in me searching the internet for camel sweater, camel dresses, camel coats, camel shoes et cetera. All camel everything outfits are gorgeous, but luckily this color is also very easy to combine with my favorite color black. I really like the contrast of black with camel. I for example really love an all black everything outfit with a touch of camel, for example in the form of shoes or a scarf. My search on the internet resulted in a couple of favorites, shown in the collage above (click the items to go directly to the corresponding webshop) of which I already ordered a couple. Yesterday my Timberland boots arrived, they’re so cool and even in sale, and last week the mailman handed over this ASOS mohair dress which also is in sale. And there’s even more coming…

Underneath a list with interesting discounts (why pay more than necessary?):
– NELLY: 30% off evening dresses from NLY EVE via this link
– ASOS: 30% off ‘cold-snap cool’ (cosy knits, faux fur etc.) and up to 70% off New Year Gear via this link
– ANTHROPOLOGIE: extra 30% off sale items using code EXTRAMERRY via this link
– MANGO: up to 40% off selected items via this link
– BOOHOO: up to 60% off sale items via this link
– ZALANDO: up to% off sale items via this link
– MISSGUIDED: up to 50% off partywear via this link
– NET-A-PORTER: up to 50% discount via this link
– NASTY GAL: up to 80% discount via this link
– NORDSTROM: up to 40% off selected items via this link

O, and are you still looking for gifts? Make sure to check my Holiday Gift Shop here then!

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

8 comments