MY BANDHU JEWELRY

RED REIDING HOOD: Bandhu jewelry union vinyasa guardian bracelet trikonasana tiny bare necklace collection flatlay

RED REIDING HOOD: Bandhu jewelry union vinyasa guardian bracelet  tiny bare necklace collection flatlay

[dutch]

Bandhu sieraden, in vrijwel elke outfit komen ze terug. Vooral de Vinyasa Bracelet en de Tiny Bar Necklace draag ik vaak. Daarom vond ik het wel eens tijd om jullie mijn collectie eens goed te laten zien, welke bestaat uit de twee eerder genoemden, de Guardian Bracelet, de Union Bracelet en de Trikonasana Necklace. Wat ik zo fijn vind aan Bandhu is dat het hele gave en unieke sieraden zijn, maar toch bij vrijwel elke outfit te dragen zijn. Bandhu sieraden zijn opvallend, maar niet overheersend. Zo krijg ik, ook al is ie nog zo klein, heel veel complimenten over mijn Tiny Bar Necklace. Alleen de Anadi Bracelet mist nog in mijn collectie. Een witte in combinatie met een witte Tiny Bar Necklace zou gaaf zijn, toch? Enthousiast? Bezoek de webshop van Bandhu hier.

Liefs,
Rowan

[english]

Bandhu jewelry, you can spot them in nearly every single one of my outfits. I especially wear the Vinyasa Bracelet and Tiny Bar Necklace a lot. That’s why I thought it was about time to give you a close look at my collection, which consists of the two I just named, the Guardian Bracelet, the Union Bracelet and the Trikonasana Necklace. What I really love about Bandhu jewelry is that they are very cool and unique pieces, but wearable by almost every outfit. They’re eye catchers but never dominant. I for example receive lots of compliments for my Tiny Bar Necklace, even it’s so little. I’m only still missing the Anadi Bracelet from my collection. A white one in combination with a white Tiny Bar Necklace would be cool, right? Visit the Bandhu webshop here.

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

6 comments