MY BEAUTY WISHLIST

RED REIDING HOOD: Top 10 beauty wishlist musthaves urban decay naked palette tarte tartelette mac fix + anastasia contour palette benefit hoola bronzer bobbi brown shimmer brick

1. Urban Decay Naked 2 palette (HERE)
2. Tarte Tartelette Amazonian Clay Matte Eyeshadow palette (HERE)
3. Anastasia Beverly Hills Tinted Brow Gel Brunette (HERE)
4. Zoeva 101 luxe face definer brush (HERE)
5. NARS illuminator Copacabana (HERE)
6. MAC whirl lip pencil (HERE)
7. Bobbi Brown shimmer brick Pink Quartz (HERE)
9. Benefit Hoola Bronzer (HERE)
9. MAC fix + spray (HERE)
10. Anastasia Beverly Hills contour palette (HERE)

[show_shopthepost_widget id=”520870″]

[dutch]

Mijn beauty stash mag dan wel flink zijn uitgebreid de laatste tijd, ik ben nog lang niet tevreden met mijn voorraad! Als ik een top 10 zou moeten maken van beauty producten die ik graag aan mijn collectie toe zou willen voegen zijn het deze 10. Natuurlijk wil ik graag een Urban Decay Naked palette (wie niet?), aangezien deze palettes goed gepigmenteerde kleuren bevatten die geschikt zijn voor zowel rustige looks voor overdag als uitbundige looks voor ‘s avonds. Mijn voorkeur gaat uit naar het Naked 2 palette. De Naked palettes bevatten vooral kleurtjes met glitter, maar soms heb ik gewoon behoefte aan een matte look, daarom zou ik ook heel graag het Tarte Tartelette Amazonian Clay Matte Eyeshadow palette willen hebben. Je ooglook is niet compleet zonder een paar goede wenkrbauwen. Ik gebruik altijd Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade om mijn wenkbrauwen te shapen en vullen, maar om ze in place te houden zou ook graag de Anastasia Beverly Hills Tinted Brow Gel Brunette willen hebben. Een kwast die ik echt nog nodig heb voor het contouren is een grote tapered brush, zoals de Zoeva 101 luxe face definer brush. Ook wil ik heel erg graag een vloeibare highlighter en heb ik mijn oog laten vallen op de Nars illuminator Copacabana. Ik ben gek op lippotlood en ik zou daarom ook heel graag het populaire MAC whirl lip pencil willen hebben (Kylie lips!), maar helaas is deze constant uitverkocht. Ook wil ik heel graag het Bobbi Brown shimmer brick Pink Quartz om te gebruiken als highlighter en blusher, maar ook als oogschaduw. Ik ben nog steeds op zoek naar een goede bronzer zonder oranje ondertoon, Benefit Hoola Bronzer it is! Als ik net mijn make-up heb gedaan vind ik mezelf er vaak te poederig uit zien, MAC fix + spray zou ervoor moeten zorgen dat je make-up er natuurlijker en dewy uitziet, die moet ik hebben! Tot slot zou ik zou blij zijn met het Anastasia Beverly Hills contour palette waar ik heel veel goede verhalen over heb gelezen.

Welke producten staan er op jouw beauty wishlist?

Liefs,
Rowan

[english]

Mijn beauty stash might have increased very fast lately, I’m still far from satisfied! If I had to make a top 10 of beauty products I’d love to add to my collection it would be these 10. Of course I really want an Urban Decay Naked palette (who doesn’t?), since these palettes are very well pigmented and suitable for day and night looks. The Naked palettes contain mostly shimmery colors, but sometimes I just feel like doing an all matte look, that’s why I’d love to own the Tarte Tartelette Amazonian Clay Matte Eyeshadow palette. Your eyelook is not complete without a good pair of eyebrows. I always use Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade to shape and fill my brows, but to keep them in shape I’d love to have the Anastasia Beverly Hills Tinted Brow Gel Brunette. A brush I really need for contouring is a big tapered brush, like the Zoeva 101 luxe face definer brush. I also really like to get a liquid highlighter and I’ve been eyeing on the Nars illuminator Copacabana. I freaking love lip pencil and I’d love to get the popular MAC whirl lip pencil (Kylie lips!), but unfortunately it’s sold out constantly. I also really want the Bobbi Brown shimmer brick Pink Quartz to use as highlighter and blusher, but also as eyeshadow. I’m still in need for a good bronzer without an orange undertone, Benefit Hoola Bronzer it is! When I just applied my make-up I often find myself looking a bit powdery, MAC fix + spray should cause your make-up to look more natural and dewy, I need that! Lastly I would be so happy to have the Anastasia Beverly Hills contour palette, I’ve heard a lot of good stuff about this palette.

Which products are on your beauty wishlist?

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

6 comments