OUTFIT / 01052015

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing hope grand sweater street style cocoon coat drykorn outfit topshop over the knee boots

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Topshop control over the knee boots street style hope grand sweater elin kling love moschino bag leather pants

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing leather designer bag Love Moschino quilted medium box bag tessuti

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Topshop control over the knee boots suede outfit details

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Ray-Ban clubmaster sunglasses designer sunnies outfit details turtleneck

Turtleneck sweater: Hope ‘grand’ (in beige HERE and similar HERE)
Coat: Drykorn (similar HERE and HERE)
Faux leather pants: H&M (similar HERE and HERE)
Over-the-knee boots: Topshop (sold out in this color, but in black HERE and similar HERE and HERE)
Bag: Love Moschino (via Tessuti.co.uk)
Sunglasses: Ray-Ban ‘clubmaster’ (HERE)

[show_shopthepost_widget id=”482846″]

[dutch]

Het was alweer een tijdje geleden dat ik deze geweldige Topshop slouchy over-the-knee laarzen voor het laatst aanhad, dus ik vond het hoog tijd ze weer eens uit de kast te halen. Ik droeg ze samen met mijn geliefde Hope grand sweater, die jullie afgaande van mijn statistieken mij graag zien dragen. En ik ben nog steeds tot over mijn oren verliefd op de Love Moschino quilted medium box bag die ik hier draag.

Liefs,
Rowan

[english]

It’s already been a while since I wore these incredible Topshop slouchy over-the-knee boots, so I decided to take them out for a walk. I wore them together with my beloved Hope grand sweater, which according to my statistics you love to see me wearing. And I’m still head over heels with the Love Moschino quilted medium box bag which I’m wearing here.

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

8 comments