OUTFIT / AUBERGINE & GREY

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing aubergine coated jeans street style acne studios canada wool scarf fluffy coat the sting outfit sam edelman mila

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing fluffy faux fur coat acne studios canada wool scarf outfit burgundy aubergine street style sam edelman mila

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing sam edelman mila ankle boots street style burgundy aubergine outfit details

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing acne studios canada wool scarf outfit details fluffy coat

Fluffy coat: The Sting (on sale HERE)
Scarf: Acne Canada Wool Scarf (HERE)
Top: Cos (old, but similar HERE and HERE)
Jeans: Esprit (old, but similar HERE and HERE)
Ankle boots: Sam Edelman (HERE)

[show_shopthepost_widget id=”480210″]

[dutch]

Toen ik deze broek achterin mijn kast vond besloot ik ‘m weer eens te dragen. Ik combineerde ‘m met twee andere aubergine/bordeaux kleurige items, namelijk de top en de schoenen. Omdat er echter zilver in de schoenen verwerkt zit vond ik dit er ook nog wel wat grijze accenten konden worden toegevoegd aan deze outfit wat dus de jas en de sjaal verklaart. Als je een heel scherp oog hebt zie je wellicht ook dat er in de boord van het jasje ook een beetje donkerrood zit. Lekker matchy-matchy dus!

Liefs,
Rowan

[english]

When I found these pants in the back of my closet I decided to wear it again. I combined it with two other aubergine/burgundy colored items, the top and the shoes. Since there’s silver in the shoes I though I could also add some grey accents to this outfit which explains the coat and the scarf. If you have a sharp eye for detail you might have noticed there’s a bit of dark red in the collar. Very matchy-matchy!

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

11 comments