OUTFIT / SHABBIES

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing zara scarf maxi dress H&M trend street style shabbies amsterdam designer shoes

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing maxi midi dress H&M trend street style zara scarf shabbies amsterdam ankle boots

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing zara clutch stressed but well dressed outfit details

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Shabbies Amsterdam ankle boots Omoda designer shoes outfit details

Maxi dress: H&M Trend (old, but similar HERE, HERE, HERE and HERE)
Scarf: Zara (old)
Coat: Drykorn (old, but similar HERE and HERE)
Clutch: Zara (old, but similar HERE)
Shoes: Shabbies Amsterdam (via Omoda)

[show_shopthepost_widget id=”494450″]

[dutch]

O mijn God, wat waaide het gisteren ongelofelijk hard, zeg! Toch moesten er foto’s worden gemaakt, dus besloot ik mijn haar in een knotje te doen. Het lukte ons uiteindelijk de foto’s op een redelijk windstil plekje te maken, zodat mijn sjaal niet van me vloog. Echter presteerde de wind het wel om onderweg plukken haar uit mijn knotje te trekken met deze mooie sprietenkop als gevolg. Anyway, ik bestelde vorige week mijn eerste Shabbies bij Omoda en ik ben verliefd! Ik vind de blauwgrijzige kleur heel mooi en ze zijn super comfortabel!

Liefs,
Rowan

[english]

Oh my God, the wind was blowing so incredibly hard yesterday! I had to take outfit photos though, so I decided to tie my hair in a knot. We eventually managed to take the photos on a rather windless spot, so my scarf wouldn’t be all over the place. The wind did managed to pull strings of hair out of my knot resulting in this weird hairdo. Anyway, last week I ordered my first Shabbies at Omoda and I’m in love! I really like the blue grey color and they’re super comfy!

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

6 comments