OUTFIT / SLOUCHY SUIT PANTS

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing all black everything outfit slouchy suit pants Zara pointy court shoes acne studios canada wool scarf

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing slouchy suit pants outfit leather mc jacket acne studios canada wool scarf street style all black everything

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing balenciaga motorcycle bag leather jacket outfit slouchy suit pants street style acne canada wool scarf

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing KO designer balenciaga motorcycle bag leather jacket outfit details

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing acne studios canada wool scarf outfit details

Slouchy suit pants: Zara (old, but similar HERE and HERE)
Leather jacket: H&M (old, but similar HERE, HERE and HERE)
Shirt: HEMA moam (on sale HERE)
Scarf: Acne Studios ‘canada wool’ (HERE)
Heels: ComeGetFashion (old, but similar HERE and HERE)
Bag: ModeMusthaves

[show_shopthepost_widget id=”485078″]

[dutch]

Wat houd ik toch veel van deze broek. Ik mag ‘m dan wel niet dagelijks dragen, het is wel één van mijn favoriete kledingstukken. Het is zo’n perfect kledingstuk waar je er meestal niet veel van hebt. Ik niet tenminste, ik heb heel veel kledingstukken die net niet perfect zijn: De stof is verkeerd, de kleur is verkeerd, de fit is verkeerd et cetera. Aan deze broek mankeert werkelijk niets. Hij is precies lang genoeg, precies baggy genoeg en ook de stof voelt goed. Ik combineer ‘m hier chique met een paar hakken, maar haal het kantoorgevoel eraf door er een leren jasje en een grote sjaal bij te dragen. Heb jij ook zo’n perfect kledingstuk?

Liefs,
Rowan

[english]

O, how much I love these pants. I might not wear them on a daily base, it ís one of my favorite garments. It’s one of those truly perfect garments you don’t have a lot of. At least I don’t, I have lots of garments which are close to perfect but are not: The fabric is wrong, the color is wrong, the fit is wrong et cetera. These pants are truly perfect. They’ve got the perfect length, they’re perfectly baggy and the fabric feels good as well. I combined them chic with a pair of heels today, but to dress down the suit feeling I paired them with a leather jacket and a big scarf. Do you also have such a perfect piece of clothing?

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

7 comments