VIDEO / MY DAILY MAKE UP ROUTINE

Products used in this video:
– MAC prep+prime skin base visage (HERE)
– MAC studio fix fluid foundation NW13 (HERE)
– MAC pro longwear concealer NW15 (HERE)
– Maybelline fit me foundation stick soft honey (HERE)
– NYX hd concealer 01 porcelain (HERE)
– Bobbi Brown sheer finnish pressed powder white (HERE)
– NYX powder blush taupe (HERE)
– Bourjois bronzing powder (HERE)
– Art Deco glam vintage blusher 5560
– The Balm mary-lou manizer (HERE)
– Anastasia Beverly Hills dipbrow pomade medium brown (HERE)
– 
NYX jumbo eye pencil white (HERE)
– W7 in the nude palette
– Essence liquid eyeliner
– Bobbi Brown creamy concealer kit porcelain (HERE)
– 
Rimmel scandaleyes retro glam mascara (HERE)
– MAC spice lip pencil (HERE)
– MAC honeylove lipstick (HERE)
– Urban Decay de-slick makeup setting spray (HERE)

Tools used in this video:
– Beautyblender (HERE)
– Zoeva 127 luxe sheer cheek brush (HERE)
– 
Zoeva 231 petit crease brush (HERE)
– Anastasia Beverly Hills #12 large synthetic duo brow brush (HERE)
– HEMA brush & smudge eyeshadow brush
– Catrice smokey eye brush
– W7 in the nude palette kit brush
– The Body Shop lipstick & concealer brush

[show_shopthepost_widget id=”528334″]

[dutch]

Thank God! Gelukkig is deze video/blog post eindelijk online! Het zou vanochtend om 7 uur al online hebben moeten staan, maar ik had problemen met het bewerken van deze video en besloot uiteindelijk toch maar mijn bed in te duiken. Toch heb ik het probleem nu dus eindelijk weten op te lossen, whoop whoop! Ik hoop dat jullie mij de vertraging kunnen vergeven!

Anyway, vandaag ga ik jullie mijn dagelijkse make up routine van A tot Z laten zien, iets waar ik tegenwoordig vaak naar word gevraagd. Dat houdt dus in dat jullie mijn ‘naked face‘ inclusief vlekjes en pukkeltjes krijgen te zien, iek! Als je er niet van houdt veel producten te gebruiken, dan is deze video waarschijnlijk niets voor jou. Omdat ik dus niet gezegend ben met een zuivere huid en omdat ik het gewoon leuk vind, gebruik ik namelijk aardig wat producten (dat wil trouwens niet zeggen dat ik van elk product ook een kilo gebruik). Ik hoop toch dat jullie het een leuke video vinden en dat het ergens behulpzaam is! De namen van de producten die ik gebruik staan vermeld in de video zelf, maar mocht je het handiger vinden, dan kan je ook de lijst hierboven onder de video checken.

Overigens zou ik het enorm waarderen als jullie je zouden abonneren op mijn channel en dit filmpje een ‘duimpje omhoog’ zouden willen geven!

Trouwens, mijn wenkbrauwen zijn in dit filmpje wel iets dikker uitgevallen dan normaal. Ik schoot namelijk een beetje uit bij de tweede wenkbrauw (just my luck) en had geen zin om het weer overnieuw te doen, dus heb ik het maar zo gelaten. Dit is de make up look die je mij ook in elke outfit post ziet dragen en daar kan je dus ook zien dat mijn wenkbrauwen er normaal wat minder dramatisch uitzien.

Fijn weekend!

Liefs,
Rowan

[english]

Thank God this video/blog post is finally online! It was supposed to air 7 am this morning, but I’ve had problems editing this video yesterday and I eventually called it a day. So now I finally found a solution to the problem I was experiencing, whoop whoop! I hope you can forgive me for the delay!

Anyway, today I’m showing you my daily make up routine from A to Z, something I got asked about a lot lately. This means you will get to show my naked face including blemishes and bumps. If you don’t like using a lot of products, this video might not be something for you. Since and I am not blessed with a flawless skin and because I just like to, I use quite a lot of products (which doesn’t mean I use tons of every product though). I still hope you like this video and it’s helpful in a way. The names of the products are mentioned in the video itself, but in case you might find it easier you can also check the list above underneath the video.

I would really appreciate it by the way if you would subscribe to my channel and give this video a ‘thumbs up’!

By the way, my brows look a bit thicker than usually in this video. When I did my second brow I accidentaly placed my brush a bit too high and I was too lazy to do it all over again, so I just decided to leave it like that. This is the make up look you see me wearing in every outfit post and there you can see my brows usually look a bit less dramatic.

Enjoy your weekend!

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

5 comments