VIDEO / WHAT’S IN MY BAG

[dutch]

Jullie kennen vast wel die what’s in my bag posts van fashion bloggers waarin je een keurig georganiseerde inhoud van bovenaf gefotografeerd, flatlay style, te zien krijgt. In een ver verleden heb ik ook nog wel eens zo’n post gemaakt. Het ziet er altijd heel mooi en netjes uit, maar de waarheid is dat niemand de inhoud van haar tas op kleur heeft geselecteerd en er geen troep in haar tas zit. In deze video ga ik dus laten zien wat er werkelijk in mijn tas zit. Mijn tas functioneert soms ook een beetje als container met kauwgom in bonnetjes geplakt en gebruikte tissues als gevolg. Ja, ook dat ga je in deze video tegenkomen. Daarnaast laat ik jullie mijn grote collectie aan klantenkaarten zien, de inhoud van mijn make-up tasje en vooral veel rotzooi. Bij sommige dingen die ik tegenkwam moest ik even herinneringen ophalen, wat ervoor heeft gezorgd dat de video best wel lang is geworden. Excuses! Ik hoop dat jullie het alsnog leuk vinden om te kijken. Als dat het geval is, zouden jullie mij dan hier een dikke duim omhoog willen geven? Ik zou het ook tof vinden als jullie je zouden abonneren op mijn YouTube kanaal. Wisten jullie trouwens al dat mijn zusje ook een YouTube kanaal heeft? Zeker het kijken waard!

Liefs,
Rowan

[english]

You probably all know those what’s in my bag posts of fashion bloggers where you get to see a perfectly organized content photographed from above, flatlay style. I once made such a post as well. It always looks very nice and clean, but the truth is that no one organizes her bag on color and no one doesn’t have a waste pile in her bag. In this video I’m going to show you what’s really in my bag. My bag double functions as a container resulting in chewing gum wrapped in receipts and used tissues. Yes, you will also get to see that in this video. Next to that I show you my huge collection of member cards, the content of my make-up bag and most of all a lot of random stuff. With some things I pulled out of my bag I just had to share some memories which caused this video to be quite long. Sorry for that! I hope you still like watching this video. If so, would you please give me a big thumbs up here? I would also really appreciate it if you’d subscribe to my YouTube channel. Did you already know my sister has a YouTube channel? Definitely worth watching!

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

3 comments