BEAUTY / MAC HONEYLOVE LIPSTICK

RED REIDING HOOD: Beauty blogger review mac honeylove lipstick swatch mac spice lip pencil close up lips look

RED REIDING HOOD: Beauty blogger review mac honeylove lipstick swatch mac spice lip pencil close up lips full face look

RED REIDING HOOD: Beauty blogger review mac honeylove lipstick swatch mac spice lip pencil

[dutch]

Mochten jullie het nog niet in de gaten hebben: Ik heb een zwak voor MAC lippenstiften en lippotloden. Ze hebben elke kleur die je maar kan bedenken en ze zijn van een hoge kwaliteit. Sinds ik MAC producten gebruik heb ik voor het eerst dat een lippenstift de hele dag kan blijven zitten.
Tot een week geleden droeg ik bijna elke dag alleen maar MAC spice lippotlood, waar ik ook een blog post over schreef. Echter kwam ik op instagram een foto tegen van iemand die haar spice lippotlood combineerde met MAC honeylove lippenstift, wat ik een hele mooie combinatie vindt. Dus ik besloot ook honeylove aan te schaffen. Door honeylove lippenstift te dragen boven spice lippotlood krijgen je lippen net een wat zachtere, maar toch nog matte, uistraling. Het is een hele draagbare, maar niet saaie combinatie. I like!
Ik ben heel blij met deze lippenstift, de kleur is mooi en lekker draagbaar en hij blijft ook nog heel goed zitten (ook na een maaltijd). Het lippotlood zorgt er natuurlijk voor dat de lippenstift nog beter blijft zitten. Omdat het een matte lippenstift is werkt ie wel een beetje uitdrogend, dus het is van belang om je lippen voor het aanbrengen goed te hydrateren (ik zweer bij Purol). Overigens zijn mijn lippen tegenwoordig extra droog, zoals je op de close-up foto een beetje kan zien, omdat ik aan de roaccutane ben (een zware kuur tegen acné). Bij een ‘normaal’ persoon die geen roaccutane slikt, zou het dus wel een beetje meevallen qua droogheid.
Wat vinden jullie van deze lip combo?

Liefs,
Rowan

[english]

In case you didn’t yet notice: I’ve got a soft spot for MAC lipsticks and lip pencils. They have every color you could possibly think of and they’re very high quality. Since I’m using MAC products I’m experiencing my lipstick being able to stay put all day for the first time.
Until a week ago I used to wear only MAC spice lip pencil almost every day, where I also wrote a blog post about. I came across a photo on instagram of someone who combined here spice lippencil with MAC honeylove lipstick though, which I find a very nice combination. So I decided to get honeylove as well. By wearing honeylove lipstick on top of spice lip pencil your lips will get a softer, still matte, look. It’s a very wearable, but not boring, combination. I like!
I’m very happy with this lipstick, the color is great and very wearable and it’s also very long lasting (even after a meal). Of course the lip pencil makes it last even longer. Since it’s a very matte lipstick it does dry out your lips a bit, so it’s important to hydrate your lips well before applying (I love Purol). My lips are extra dry now by the way, as you can a little on the close up photo, since I’m on accutane (heavy medication to combat acne). On a ‘normal’ person that doesn’t take acne, the dryness would therefore probably be less severe.

What do you think of this lip combo?

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

8 comments