NEW / MIISTA LOAFERS

RED REIDING HOOD: Fashion blogger Miista Randi loafers details bee print spartoo

RED REIDING HOOD: Fashion blogger Miista Randi loafers shoes details bee print spartoo

[dutch]

Mijn eerste paar loafers zijn eindelijk een feit! Ik wou al een hele tijd loafers, maar ze waren of qua design niet helemaal mijn ding of ze zaten niet lekker. Dit laatste was heel vaak het geval, omdat ik brede voeten een vrij hoge wreef heb. Toen ik deze fantastische loafers van Miista online tegenkwam via deze webshop was ik echter op slag verliefd. De loafers op zich zijn al heel mooi, maar hoe gaaf is die bijenprint? Ik besloot ze te bestellen, maar was toch wel een beetje bang dat ze niet lekker zouden zitten. Toen de postbode ze bezorgde besloot ik ze dan ook gelijk te passen en wonder boven wonder zaten ze superlekker! Ik ben dus onwijs blij met deze Miista Randi loafers! Outfit foto’s zullen snel volgen!

Liefs,
Rowan

[english]

My first pair of loafers are finally a fact! I’ve been wanting a pair of loafers for quite some time now, but I either didn’t like the design or they just didn’t fit me well. The latter often was the case, since I have quite wide feet and a high instep. When I came across this loafers from Miista online it was love at first sight. These loafers are so pretty, I mean how cool is that bee print? I decided to order them, but I was a bit afraid they wouldn’t be comfortable. So when the mailman delivered them I decided to try them on immediately and guess what, they were super comfy! So I’m very happy with these Miista Randi loafers. Outfit photos will follow soon!

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

5 comments